drum kit atamaları

karadagli

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
baglama
merhaba arkadaşlar kullandığım klavye 2x pro - benim sorum durum kit üzerindeki ses atamaları olabiliyormu mesela tefin yerine darbuka -zilin yerine kros gibi.teşekkürler

Cevap: drum kit atamaları

evet yapabilirsin sound a gireceksin değiştirmek istediğin drum kiti seç sonra menu ye bas drum kit sekmesine gir . oradan 2. sekmede olması lazım hangi tuşa ne istiyorsan diziyorsun.

arkadaşım çok teşekkür ederim fakat atamaları nasıl yapmam gerekiyo tamam girilcekyerlere girdim ama yerleri değiştiremiyorum teşekkürler

klavye önümde olmadığından hatırlayamıyorum yerini özelden telefon numaranı at akşam arayıp anlatırım

güncell.....

bilen arkadaşımız varmı acaba teşekkürler

üstadım öncelikle değiştirmek istedğin ritimi aç orda durum kitleri ekranda göreceksin göremesen track selec den değiştir şimdi kitler gelecek o ritimdeki kitler çıkacak ekrana değiştirme işinini ekrandan tıkladığında sizi saund un içindeki kitlere götürecek oradan başka değişik kitler olacak onlardan başka başka kitleri seçerek en uymlusunu bulup aynen darbuka kitide aynı şekilde değiştirerek tam olarak ritim i değiştirdiğin gibi ensturamanlaraı da değiştirerek en uymlu şekle çevirip wirite current style yi hafızaya almaz isen açıp kapadığında kaybolur o yüzden write current style ile hafazaya alıp ritimimizi tamamlıyacağız kolay gelsin

çok ama çok teşekkür ederim bini büyük bir yükten kurtardınız çok teşekkürler karıştıra karıştıra buldum tekrar teşekkürler sizlere kolay gelsin çok sağolun..