Dr Salim ustadımin dikkatine

emreyusuf55

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
SAZ
selam ustadım bugun can beyin yanına gittik sizinle bir telefon görusmesi yaptı yamaha a1000 tr ses sorunu icin sizde bu konuda bize yardımcı olacak dosyalar sizde varmıs bize bu konuda yardımcı olursanız cok seviniriz calısmalarınızı takip ediyoruz bizler dolgun kulaga hos gelen seslerde yardımcı olursanız cok seviniriz simdiden tskler sevgi saygılar

Cevap: Dr Salim ustadımin dikkatine

cok cok sagol salim ustadım eline yuregine saglık

ustadım cok sey istedigimi biliyorum kusuruma bakma 40 dan sonra org calmaya baslarsan olacagı bu görüntülü set atmayı ögretsen cok sevinirim videolu olsa cok rahat atarım bende bana bunu yaparsan cok sevinirim tskler

abi bu alette set mantığı yok. User hafıza çok küçük ve usera en fazla 10 tane ritim atabilirsin.

biz, a1000 kullandığımız dönemlerde ritim disketini orgun içinde tutar, ritmleri disket üzerinden okuturduk.

Eğer ki illa copy paste olayını öğrenmek istersen,
http://www.trakyamuzik.net/yamaha/9590-tyros3-turkce-kullanma-kilavuzu.html isimli konudaki dökümanda bunu açıkladım.

Tyros3 olması gözünü korkutmasın sistem aynı :)

abi bu alette set mantığı yok. User hafıza çok küçük ve usera en fazla 10 tane ritim atabilirsin.

biz, a1000 kullandığımız dönemlerde ritim disketini orgun içinde tutar, ritmleri disket üzerinden okuturduk.

Eğer ki illa copy paste olayını öğrenmek istersen,
http://www.trakyamuzik.net/yamaha/9590-tyros3-turkce-kullanma-kilavuzu.html isimli konudaki dökümanda bunu açıkladım.

Tyros3 olması gözünü korkutmasın sistem aynı :)

ritimleri sesleri silip kopya ediyorum zaten bende sanıyordum korg serisi gibi set atılıyor :) digerini biliyorum verdigin bilgiler icin tskler ustadım