Dr.Salim e Rica

mıstık

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA OR 700 V2 PLUS
Bu zamana kadar sayısız ritim, ses,vs. gibi çalışmalara imza attınız. Öncelikle size tekrar tekrar teşekkür ederim. Tabiki hepside birbirinden değerli.
Benim merak ettiğim konu şu. Acaba Dr.Salim hangi ritim ve sesleri kullanırdı.
Hani sizin açınızdan favori olanlar. Çünkü bende baktığımda hepsi çok güzel. İnsan seçim yapmakta zorlanıyor.. Böyle isteğim olduğu müsait zamanınızda paylaşırsanız sevinirim. Bu da belki Dr.Salim SET olur, herhalde.
Aynı önerim sevgili BaTuH içinde geçerli. BaTuH SET Olur herhalde..
Şimdiden çok teşekkürler. Bundan sonraki tüm çalışmalar içinde...

Cevap: Dr.Salim e Rica

Demekki fazla ritim olması da iyi değil

ritim fazlalığı herzaman avantajdır ustalar yazdıkca müzisyenin de kendi ufku deyişiyor emeklere sağlık en azından verdikleri sözlerin hepsini tutuyorlar ortada bırakmadılar saolsun lar

arkadaşım sen yazılanları bırak DR salimin cevabını bekle çünki soru ona

evt merakla beklıyoruz dr. salım ve batuh kardesım ne cevap vercek neler yapcak konu guzel dogrusu
şimdiden tesekkurler

Dr Salim bey in yaptığı rimleri yıllardır tüm Türkiye kullanıyor..BU yapılan hizmet TÜrk Müziine yapılan bir hizmettir...herkes te iyi bilirki orglarda türk müziği rimleri ya yoktur yada sınırlı sayıda vardı..ama şimdi hertürden müziğe ritm bulunabiliyor.ritlerde sadece vurmalılar yanın da akor ,arpej.eşliği de olduğun dan ayrı bir güzellik sunuyor.Ellerine emeklerine sağlık çok teşekkürler.

salim abi açıklma yapar bilgilendirir. saygılar.

arkadaşım sen yazılanları bırak DR salimin cevabını bekle çünki soru ona

Cevat hocam sorudan ziyade sadece böyle bir konu üzerinden Dr.Salim üstadın fikrini almak istedim.
Sonuçta bu üstadların sayesinde bizlerde elimizden geldiğince birşeyler icra etmeye çalışıyoruz.. Aletlerin üzerindeki ritimler herzaman yeterli olmuyor.
Hele birde parçanın introsu da varsa of ki of..
Dr. Salim olsun Batuh olsun, ve daha diğer üstatlar olsun hepsi bir birinden güzel işlere imza atmışlar. Allah hepsinden razı olsun. Ben sadece bu kadar eserlerin içinde hangileri sizin için daha güzeldir diye merak ettim.
Düşüncem bu yöndeydi.
İlgi gösterip yardımcı olmak isteyen arkadaşlara teşekkürler ederim.
Sağlıcakla kalın.....

açıklama gelmedi galiba