Dr Salim birakiyormu?

• Konbuyu başlatan kartol
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 3K
Cevap: Dr Salim birakiyormu?

Bu platform maalesef internet ortamı, insanlar karşılarında ekranı görünce akıllarına geldiği gibi yazabileceklerini zannediyorlar, halbuki müzik ince ruhlu naif insanların uğraşıdır, bu siteye üye oldu diye herkeste bu ruhu aramamak lazım, kimseye saygısızlık etmemek gerek, Salim beyin ritmlerini kullandım, bilgilerini okudum bilgilendim Allah razı olsun, sağolsun, şimdi Batuh Beyle çalışma yapıyorlar Setlerini de satın alacağım (iNŞALLAH) EKSTRA ritm de satıalcakmış yapacakları sitede ondan da alacağım kendi payıma , saygısızlar var ama SAYGI DUYANLAR da eminim oldukça fazla.

Saygılarımla,
Savaş ELVAN

Sence kamuoyu olusturmuyor muyuz? Dr salim bizden para almadan bize yardimci oluyor yani kamu hizmeti yapiyor!!

Piyanistali hocam niye espiri olsun .ben senin tavsiyenle yamaha or700 almisim ..sen salim ve diger ustalardan oreniyoruz bu makinayi

Sence kamuoyu olusturmuyor muyuz? Dr salim bizden para almadan bize yardimci oluyor yani kamu hizmeti yapiyor!!

Kamuoyu bir sorun ya da olay üzerine halkın genel düşüncesini ifade eder.

Halk oyu, amme efkârı, efkâr-ı umumiye de aynı anlamda kullanılan diğer kelimelere bir kaç örnektir.

Kamuoyu kelimesinde son zamanlarda bir anlam kayması yaşanmaya başlamıştır, bunda elbette radyo ve televizyon sunucularının hatalı kullanımları etkili olmaktadır.

Kamuoyuna duyurmak, kamuoyunu bilgilendirmek, kamuoyuna sunmak gibi kullanımlar son derece yanlıştır.

Kamuoyu bir kitle ya da topluluğun adı ya da özel veya tüzel bir kişiliği temsil eden bir kavram değil, toplumun genelinin (kamu) görüşü ve düşünceleridir. Düşünceyi bilgilendirmek, düşünceye sunmak veya duyurmak dilbilimsel olarak yanlış bir kullanımdır.

Hadi bunu geçtim tamam diyelim, "basın açıklaması yapsın" derken ne demek istedin ?

kartol arkadaşımız bi an boş bulunup o şekilde yazmış ama niyetinin dalga geçmek oldugunu ben zannetmiyorum o yüzden bunu polimik haline getirmesek daha iyi olur diye düşünüyorum
salim site içinde sevilen ve sayılan bir insandır geçmiş zaman içerisinde salime kötü sözler sarfeden bir kaç seviyesiz kişilere trakya müzik üyeleri gerekli cevabı vermiştir yani salim trakya müzikte ne kadar sevildiyini çok iyi bilir ufak tefek sorunları kaale almayacak kadar
sağlam bir karaktere sahiptir hepimiz salimin yoklugunu hissettiyimiz için gözümüz salimi arıyor
salimin yaşı genç belki farklı bir sektöre atılıp hayatını kazanmak istiyordur zira bu güne kadar yamahaya ne kadar hizmet etsede yamaha salime sahip çıkıp bir şey kazandırmadı bu son olaylarda salimi yamahadan sogutmuş olabilir diye düşünüyorum salim kardeşime allahım işallah hayırlı bir iş hayırlı bir eş bol kazanç nasip eder sağlıkla yaşamayı nasip eder

dr.salim, batuhan, can başar, emo, eco, cevo, ayhan topçu, baykal,daha ismini hatırlayamadım ve ismini bilmediğim nice kişiler bu ORG denen zımbırtılara gerek ses ve gerek ritm olarak hayat verdiler işlediler... bu işler zordur birikim ister, teknik bilgi ister, müzikal yetenek ister... ama birçok yerde görüyorum bazı saçma sapan yorumlar yapılıyor (bir müzisyenin emeği asla kötülenmez dalga geçilmez aşağılanmaz) müzik, kol ve benden gücüyle yapılan bişeyden ziyade moral motivasyonla ilgilidir... salime de şunu söylemek isterim eğer bu işin kazancı seni tatmin etmiyorsa bunu anlarım ve saygı duyarım fakat, üç beş kişinin saçma sapan yorumlarına kızıp bu işi bırakıyorsan hata ediyorsun demektir...