Dr Salim birakiyormu?

• Konbuyu başlatan kartol
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 3K

kartol

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
psr or700 v2
Arkadaslar slm. Ustadllar Dr salim bu isi birakiyormu? Net de bi kac yerde okudum.batuhda oyle yazmis?
Bari bi basin aciklamasi yapsin.-----değil de forum açıklaması gibi :eek:örnekler..
yamaha kamuoyu merakta.? ------değil de kullanıcı ları olmalı idi.:eek:.

Bilgisi olan varsa bi paylasiversin...tsk

tm yönetimi Berkçik

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Dr Salim birakiyormu?

Hayır sadece biraz kırgın o kadar yamaha salim olmadan olur diyenleri görelim bakalım

abi adam dünyanın emeğini veriyo ee bi kaç kişide ters ters konuşunca kırmıştır salim abinin kalbini ama unutmasın onu sevenler de çok allah razı olsun diyenlerde...

dr salim gibi üstadlar az bulunur bu piyasada değerini bilmek lazım.salim usta her markad aher konuda işini yapar . kayba uğrayan yamaha olur

bi saglik sorunu olabilir ama emin degilim ...

benimde dikkatimi cekti,uzun bir sureden beri sitede goremiyorum.eger gercekten birakirsa yamahacilar icin buyuk kayip olur sadece yamahacilar icin degil trakya muzik aileside cok degerli ve yararli bir kisiyi kaybetmis olur,ikinci bir salimde zor bulunur.son zamanlarda kendini bilmez densizlerin yaptigi ileri-geri yorumlardan dolayi bize kustugunu dusunuyorum.umarim kisa zamanda geri doner.......

Kartol arkadaşım, yanlış anlama ne niyetle yazdın bilemiyorum ama, dalgavari ifade şeklin hiç hoş değil, "başın açıklaması yapsın", "kamuoyu merakta" gibi cümleler salim üstadı daha da rencide edecektir. Hangi basın, hangi kamuoyu merak ediyor ?

Kartol espiri maksadıyla yazdığına inanıyorum

Bence bu işten para kazanılamayacağını anladı ve sabit işe girdi. Müziği keyfe keder yapacak.