ferdesu Altın 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 30 Ocak 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 99 Puanları 13 Konum istanbul Enst. Korg pa800 keman piyano 8 Ara 2011 #1 istek üzerine. alıntıdır. Ekli dosyalar DOĞUM GÜNÜM.jpg 14.7 KB · Görünümler: 504 Moderatör tarafında düzenlendi: 10 Ara 2011
P Piranha_59 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 2 Ara 2011 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Yaş 33 Konum Konya Enst. Piranha Acoustica T Type Org 10 Ara 2011 #2 Cevap: Doğum günün bana geldiğin gündür Nota usta çok teşekkürler gerçekten zor bulunan bir parçaymış.. Sizdede resme yakınlaştırma yapınca bir bozulma meydana geliyor degil mi ben indirdimde?
Cevap: Doğum günün bana geldiğin gündür Nota usta çok teşekkürler gerçekten zor bulunan bir parçaymış.. Sizdede resme yakınlaştırma yapınca bir bozulma meydana geliyor degil mi ben indirdimde?
K kadrikerem Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 7 Ara 2011 Mesajlar 176 Tepkime puanı 2 Puanları 18 Enst. Korg pa600, ud 10 Ara 2011 #3 Cevap: Doğum günün bana geldiğin gündür Nota Paylaşım için teşekkürler. Atilla Kaya'dan dinlerdim ben bu şarkıyı. Yalnız sadece önizlemeyi indirebiliyoruz herhalde. O zaman da görüntü kalitesi bir hayli düşük oluyor.
Cevap: Doğum günün bana geldiğin gündür Nota Paylaşım için teşekkürler. Atilla Kaya'dan dinlerdim ben bu şarkıyı. Yalnız sadece önizlemeyi indirebiliyoruz herhalde. O zaman da görüntü kalitesi bir hayli düşük oluyor.
ferdesu Altın 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 30 Ocak 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 99 Puanları 13 Konum istanbul Enst. Korg pa800 keman piyano 10 Ara 2011 #4 Cevap: Doğum günün bana geldiğin gündür Nota acele istediğin için siteye yüklemiştim.şimdi ekledim.daha net.daha anlaşılır yazabilirlerdi ama bundanda çıkarabilirsin.iyi çalışmalar Piranha_59.
Cevap: Doğum günün bana geldiğin gündür Nota acele istediğin için siteye yüklemiştim.şimdi ekledim.daha net.daha anlaşılır yazabilirlerdi ama bundanda çıkarabilirsin.iyi çalışmalar Piranha_59.
P Piranha_59 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 2 Ara 2011 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Yaş 33 Konum Konya Enst. Piranha Acoustica T Type Org 12 Ara 2011 #5 Cevap: Doğum günün bana geldiğin gündür Nota çok teşekkür ederim ferdesu gerçekten bulunması zor bir parçaydı.. Ve şimdi gayet okunabiliyor.. Sizede iyi çalışmalar dilerim..
Cevap: Doğum günün bana geldiğin gündür Nota çok teşekkür ederim ferdesu gerçekten bulunması zor bir parçaydı.. Ve şimdi gayet okunabiliyor.. Sizede iyi çalışmalar dilerim..