Dinleyin bakalım üstadlar olmuşmu 2

Cevap: Dinleyin bakalım üstadlar olmuşmu 2

Geleceğin parlak ve kadife sesli küçük kardeşim, (Julio İglesias)' ın Türkiye şubesi !!! :) Sezai arkadaşın dedikleri bir türlü aklıma gelmemişti. Hep diyordum aş güzel ama bir eksiklik var tuzumu, malzeme eksikliğimi yoksa yeterince pişmeyip alasulu bir aşmıdır diye. Bu kadar insan içinde bir tek Sezai, doğru yere parmak basıp, tespit yapmıştır. Bravo ona. Nasılsa öğrendik püf noktanı. Sesinin oktavı genişse dik seslere pek ala basabilirsin. Söylediğin müzik, hep en alt çizgide ve grafik çizgisi dümdüz gitmekteydi. Uyuşmuş, mest olmuş bir vaziyetteydi. Şimdi gelelim ne olacağa. Öncelikle çok iyi bir müzik parçası seç. Neşeli, hafif yürek burkan, hareketli veya slow farketmez. Hoş olsun. Tabiki bence illa gitarla ve fon olarakta klavyeden çok hafif ritim sesi eşliğinde yap. En önemlisi DİK ÇIKIŞ ları sesinle yap. Acele etme, bunları becerebildiğine inandıktan ve kontrol ettikten sonra siteye adapte edebilirsin. Hadi göreyim seni. (Yerine göre ve ölçüsünde birazda bağır.) Görüşmek üzere hoşça kal. Julıo Iglesıas Nathalıe | İzlesene.com Video _/_/_/_/_/_/_/ Julıo Iglesıas - La Paloma | İzlesene.com Video _/_/_/_/_/_/ [ame="http://www.youtube.com/watch?v=8Xl2adopWXQ&list=RD8Xl2adopWXQ"]Julio Iglesias - Amor, Amor, Amor - YouTube[/ame] Bu ses tarzlarını kendine idol yap....

Moderatör tarafında düzenlendi:

tabiki bizlerde dede kıvamına gelmiş insanlarda hatta 10 yıldan fazladır dedeyim sizin şsrkınız beyeniyor hatta sizi daha iyi olmanız eksik yerleri kapatıp onararak belki bizim hayatta gelemiyeceğimiz yerlere gelebilmeniz adına yorum yapmaya çalışıyoruz sesinizin rengi tarzınız benim gençliğime benziyor ama arkadaşımın da söylediği gibi biraz yavan düşüyor bunları söylemek sizi kırmak incitmek değil herkes gibi çok güzel çok güzel dersel sizde çok güzel olduğunuzu düşünücek kendinizde eksik aramıyacaksınız birbirimizi kırmadan eleştiri yapalım ki herkes nerelerde hatalar yaptığını anlayabilsin bizler dost arkadaş guruplarıyız kendimizi eleştiremessek gelişemeyiz de yoksa poh poh lamak alkışlamak en kolayı ama alkışı hakedebilmek en zoru siz bunu zaten başarmışsınız diğer yaşıtım arkadaşla eleştiri yapmamızın amacı sizi bir hamle daha ileriye götürebilmek yoksa iyi çok güzel der hiç de bu kadar yorum ile uğraşmaz idim diyaframınız daha iyi kullanabilmeniz dileklerimle :)

Sezai; sizi bu yorumunuzdan dolayı ayakta alkışlıyorum. Sağol, varol. Dede olmak hakikaten size yakışmış. Benim oğlum henüz 7 aylık evli, kızımda daha yeni evlilik yolunda. Henüz dede olamadım ama o kıvamda olmaya kendimi hazırlıyorum. Siz belliki erken evlenmişsiniz. Derler ya erken kalkan yol alır diye. Kısmet ne diyebilirim. Bu küçük kardeşimizede gelince, inşallah başarılı olacaktır. Dediğiniz gibi gelemediğimiz yerlere nail olur inşallah. Bizlerede gurur duymak kalır geriye. Neyse çok geç oldu. İyi geceler diliyorum. Allah rahatlık versin.

Oncelikle yine teşekkür etmek istiyorum eleştirilerinize darılamak ne kelime onlar benim için tek tek bir ders niteliğinde kıymet arzeden bilgilerdir.Bana vakit ayırıp tecrubelerinizden faydalanmamı sağlıyorsunuz. Gerçekten kendimi çok sanslı hissediyorum.Sizin gibi ağabeylerim olduğu için çok mutluyum.İyiki varsınız yolumu aydınlatıyorsnuz dediklerinizi tek tek yapacağım çalışmalara başladım bile.