- Enst.
- yamaha pss55,roland ve korg pa 800
Cevap: Dikkat:!!(Pa3x) Dolandırıcısı 0532.100 03 97
---Rica ederim arkadaşlar aman dikkatli olun...43 yasındayım ve 15 yasımdan beride esnafım.... nerdeyse bi an kanacak gibi de olmustum...adam kapora isteyip alamadıktan sonra o zaman kapıda odemeli yollarım falan diyordu...kutudan eminim ki
tahta yada bozuk casio bir klavye cıkardı..
adamın agzı cok ıyı laf yapıyor...lütfen bu sekilde gördügümüz ilanları da paylasalım ki.... baska arkadaslarımızın canı yanmasın sonucta hepımız bu paraları kolay kazanmıyoru......
---josh_3332 arkadasın dediği linke baktım...o kişinin sahibinden com da ilanı verenlerin diger ilanlarında 4 tane dahadeğişik ilanı var...ben telefon numarası görmedim ama....sahibinden com a da bugun üye olmuş........... isteyen baksın Detaylı Ara=10444936&b[securetrade]=0
--- ilgi ve duyarlılıkları için josh_3332 ve ENSER arkadaslara da ayrı ayrı tesekkur ederim........
DİKKAT BU DOLANDIRMAYA ÇALIŞAN ŞAHIS AYNI TELEFON NUMARASINI KULLANARAK İLAN AÇMIŞ ....SAKIN GÜVENMEYİN İLAN LİNKİ ALTTA ...KETRON XD9 PLUS
KETRON XD9 PLUS4 16 MGB - Org ve Tuşlu Çalgılar sahibinden.com'da - 89543892
selamlar sn. ferit bey...
ilgi ve alakanızdan dolayı, bizleri uyandırdığınız için tşk.ler...
(başımıza gelmedi, ama hiç gelmicek die de bişi yok sonuçta)
tşk.lerr
---Rica ederim arkadaşlar aman dikkatli olun...43 yasındayım ve 15 yasımdan beride esnafım.... nerdeyse bi an kanacak gibi de olmustum...adam kapora isteyip alamadıktan sonra o zaman kapıda odemeli yollarım falan diyordu...kutudan eminim ki
---josh_3332 arkadasın dediği linke baktım...o kişinin sahibinden com da ilanı verenlerin diger ilanlarında 4 tane dahadeğişik ilanı var...ben telefon numarası görmedim ama....sahibinden com a da bugun üye olmuş........... isteyen baksın Detaylı Ara
--- ilgi ve duyarlılıkları için josh_3332 ve ENSER arkadaslara da ayrı ayrı tesekkur ederim........
Moderatör tarafında düzenlendi: