Dikkat İstanbulda Sefa Günay adında Hırsız var!

Cevap: Dikkat İstanbulda Sefa Günay adında Hırsız var!

Bugün Avukatlar bile bilinen bir Cep telefon numarasının yerini nokta atışı misali tespit edebiliyorlar.
Aynı Telefon numarası haftalardır bir sürü kişiyle temasa geçti.
Acaba kaç kişi Savcılığa başvurdu?
Belli ki bu numara sürekli kullanılıyor ve bu şahıs evinden bile kullanmış olabilir o yüzden bunu yakalamak zor değil.Lütfen derhal buradaki yazılanlarla Savcılığa başvurun ve aynı kişinin sürekli farklı kişilere aynı tuzağı kurduğunu buradaki yazılanlarla belgeleyin.
Kimbilir bilmediğimiz daha kaç kişi bu şahıs tarafından dolandırıldı.

can abiye katılıyorum, duyarsız olmamak, haksızlıga boyun eymemek gerekir, bu kul hakkı yiyen asalakların peşini bırakmamak lazım, bana deil kime dokunursa dokunsun yılanın başını ezmek lazım

kardeşim görmeden itibar etmeyin bende o hatayı yaptım zamanında ama kurtardım kendimi sanalda alış verişte 3 şeye dikkat edin

1 kendiniz gidin görün alın
2 o ilde bir tanıdık bulun o kişi eldfden alsın
3 çok acil satılıksa org veya alet her neyse aletine güveniyorsa o kişi size getirip elden teslim etsin

bu şahıs hala dolandırmaya çalışıyor.
bugün bir arkadaşı aramış..
üstelik burayı da okuyor sanırım..

bende internette bu sitede birçok org sattım alışveriş yaptım başıma hiç böyle birşey gelmedi parayı almadan emin olmadan alışveriş yapılmamalı geçmiş olsun kardeşim

Arkadaşlar SEFA GÜNAY adında bir dolandırıcı var SAKIN İTİBAR ETMEYİN İstanbul Fatih te Çapa taraflarında sanırım Numarasıda bu 0 532 100 03 97 Bu şerefsiz pislik bi kaç gün önce beni aradı ve pa1xpro ilanımı gördüğünü acilen bana müşterisi oldğunu kendisine orgu yollamamı istedi Aslanca da ve Tünelde KENAN MÜZİK adında bir dükkanları olduğunu söyledi ve bende paramı almadan yollayamam dedim..Adam işinde o kadar profesyonelki bir şekilde beni yola getirmeyi başardı senle takas yapabiliriz dedi bana da pa800 lazımdı tamam dedim ve kargoları aynı yollama kararı aldık ben pa1x orgumu yolladım ve üstüne 550 lira para havale ettim şerefsiz kişiliksiz herifte bana bi kargo yollamıştı kargo kp numarasını aldım hemen baktım gerçekten yollamış kargoyu aradığımda ise kargonun org değilde bir ufak kutu oldğunu 5kg. olduğunu söyledi..bende geç olsa da uyandım hemen kargomu zorla olsada iptal ettirmeyi başardım orgumu geri alabildim. Ama 550 lira paramı kurtaramadım malesef..Ama o kişiliksiz pislik herifi insandan bile saymıyorum Allah a havale ediyorum..ve İnşallah hakkettiği cezayı bulacaktır..LÜTFEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZ DUYSUN BİLSİN BU HATAYA KİMSE KAPILMASIN!

sevgili arkadasim,kusura bakmada boyle olaylari ben bir turlu kabul etmiyorum,yaptigin sey cok ahmakca olmus lutfen darilma ve kizma,nasil olurda bir insan telefonla yola gelir koskoca aleti kargoya verir bide ustune para aklim almiyor,sahsen dunyadaki tek pa-80 onda dahi olsa gormeden ve kendim teslim almadan kimseye bes kurus para ve aletimi vermem,insallah akillanmissindir,bir daha asla boyle syler yapma 550tl leylen kurtarmissin kendi aletinde gidecekmis.....

arkadaşlar bu elemanın adresini telefonunu herşeyini tüm bilgilerini ele geçirdim. Şimdi bu herifi yakasından tutup evire çevire dövüp polis karakoluna götürsem hiçbirşey yapamazlarmı.

Buradaki magdur arkadaşlar gelin birleşelim 5 kişi bu kişiden şikayetçi olursa kesinlikle işlem yapacaklardır. ilgilenenler mesaj atsın bana.

Bir de aynı yolları yapan Atilla DÜNDAR (sarı Dolandırıcı)diye birisi var çok yakışıklı eli yüzü düzgün ve çok kibar,pasha jazz club falan anlatıyyo dikkatli olun derim......Elinizi kolunuzu ayağınızdaki donu alır bak ona göre.....

buda adamın kimliği artık sahte mi gerçek mi bilmiyorum

Merhaba Arkadaşım Bu şerefsiz beni de aradı geçenlerde sen kargoya ver ürünü ben birazdan dükkana geçeceğim hemen parayı havale ederim dedi 2 kez aradı ama malesef beni kandıramadı.
hadi yürü kardeşim işine dedim demek dolandırıcı imiş geçmiş olsun uyarın için teşekkür ederim.