Dik durmak erdemliliktir

• Konbuyu başlatan omunal
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 2
  • Görünümler : 1K

omunal

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ROLAND E70 & KORG PA800 256 MB V2
Sitemizin kapalı olduğu süreçte inanın çılgına dönmüştüm.Bazı ismini vermek istemediğim sitelere bizim aile ferdi gibi gördüğüm üyelerimizin sitemiz kapalı olduğu için üyelik yaptığını ve oralarda olmaktan mutluluk duyduğunu belirten sözlerine ve o sitelere iltifatlarına şahit oldum.Ne acıdır ki sitemizde kullandığı aynı rumuz ile????? Fakat tercih meselesidir saygı duymaktan başka bir şey diyemem...Diyebilirsiniz ki "ömer hocam siz ne arıyordunuz o sitede?" Beni bir arkadaşım uyardı ...Benim bu sitede yayınladığım setlerden birisini malum sitenin hemde admini olacak şahıs yayınlamış... ilgilenenler olursa özelden o sitenin linkini verir ve o sitenin admini olacak şahıslara yazdığım cevapları okuturum...Ben o insanlara ağzının payını vermek için bunları yazmak için girdim yazdım ve çıktım...Yalakalık olsun , şirin gözükeyim diye düşünüp aileme sırt çevirmedim...Ne mutlu ki bana TRAKYA MÜZİK kapalı olduğu süreçte hep açılmasını bekledim ve dik durabildim...Çok şükür şimdi saat sabahın 5 'i ve tekrar ailemin içerisine girmekten büyük onur ve şeref duyuyorum....Herkese kucak dolusu selam ve saygılarımı sunarım.....

Cevap: Dik durmak erdemliliktir

ilginize tşk ederiz

şimdi biz bir aileyiz dedik tabiki paylaşım yapabilirler heryere gidebilirler

ama bu aile içerisin de hal tavır görgü saygı edep kuralları kişiliği bozuk olan insanları kasar

onun için siz rahat olunuz isteyen istediği yere gidebilir

biz tm yakışır ve değerini bilen kişilerle bu yola devam ediyoruz

gerisi tefaruat tır

Saygılar berkçik

Cevap: Dik durmak erdemliliktir

toplum olarak genelde duygularla hareket ederiz. sonuçlar negatif yada pozitif olursa olsun yine yorumlamayı duygularımızla yaparız. yargıların ve gözlemlerin yaşamın ta kendisini anlatıyor. TM kapandı diye yas tutmamızında anlamı olmazdı tabiki. sözlerimi bu sitenin ayakta kalabilmesi için maddi manevi destek veren bi müzik sevdalısı olarak yazıyorum. buradaki sinerji olayı farklıdır. o malum sitelerde yıllardır üye olan arkadaşlarımız var lütfen onları tenzii edelim.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri