deyiş uzman1972

Cevap: deyiş uzman1972

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,sağolsınız.ayrıca mustafa abim,dediğin parçayı yapıcam,yalnız şu ara bi uğursuzluk var üzerimde,3 gün önce sağ elimin serçe parmağımı traktörün hidrolik sistemine sıkıştırdım.tırnağım kan topladı.dün ise bahçede bir ağacın kuru dalını keserken bu seferde sol elimin baş parmağını testere ile kestim.valla var bi uğursuzluk anlamdım gitti.haydar haydar parçasını çift elle çalmam gerektiği için sol elimin iğleşmesini beklicem..bide bu traz parçaları yeni nesil pek sevmiyor..geçen gül yüzlü gül desteyi yayınladım,okurken bile zevk aldım.ama ilgi görmedi aşağıda linkini veriyom http://www.trakyamuzik.net/demo-bolumu/24757-gulyuzlu-gul-destim-uzman1972.html

Nette demoların dolayısıyla nazar oluyorsundur. Kurşun döktür...

Öncelikle çok geçmiş olsun sevgili dostum. Bence çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Paylaşım için teşekkürler. Sağlıcakla kal.

sağolasınız abilerim.valla baş parmak çok önemli bunu anladım.gömleğimin düğmelerini bile ilikliyemiyorum.deneyin sizde baş parmağınızı kullanmadan ilikliyemiyeceksiniz..her işin başı sağlık