DELİ MAVİ söyledim

• Konbuyu başlatan ferdesu
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 27
  • Görünümler : 4K
Cevap: DELİ MAVİ söyledim

güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim sevgili arkadaşlar.sağolun.

abla kardeşim şükürler olsun sesinizide duyduk:):) slm.

Evet sesini duyduk nihayet bunu forum tarihine bir not olarak düşmeliyiz.....:D:D
Kayıt konusunda pekçok problem var ama bunun pek bir ehemmiyeti yok...
Daha çok sesini dinlemek isterdim aslında...
Yahu Pa800 de mikrofon ve ses kaydı alınamıyor mu cihaz üzerinden?Neden bizi mahrum bırakıyorsun ki?:)
Umarım daha çok duyarız sesini...

Ch.

Kayıttan 1970 lerdeki Ayla Dikmen şarkıları tadı alıyorum....

Evet sesini duyduk nihayet bunu forum tarihine bir not olarak düşmeliyiz.....:D:D
Kayıt konusunda pekçok problem var ama bunun pek bir ehemmiyeti yok...
Daha çok sesini dinlemek isterdim aslında...
Yahu Pa800 de mikrofon ve ses kaydı alınamıyor mu cihaz üzerinden?Neden bizi mahrum bırakıyorsun ki?:)
Umarım daha çok duyarız sesini...

Ch.

yorum için çok teşekkürler ChordSolo.Pa800 de çaldığım altyapıyı kaydediyor sesi etmiyor bir türlü.yoksa benmi yapamıyorum anlamadım gitti.ikisini bir arada kaydedemiyorum.işi çözsem söyleyeceğim.:D:D:D

Çok sevdiğim nostalji bir şarkı. Siz de çok güzel çalmış ve yorumlamışsınız. Ellerinize sesinize sağlık.

çok teşekkür ederim sevgili windman1981.tekrar aramızda olman ne güzel.sende sağol.iyi forumlar dilerim.

Bu kaydı beğenenlere de, beğenmeyenlere de saygı duyuyorum..Ferdesu hanımda öyle..kendisini cesaretinden dolayı kutluyorum..

Müzikle hobi olarak uğraştığım için profesyonel bir eleştiri ya da yorum yapmam imkansız..

Amatör yorumum ise şu..

Aslında bir dilek..

Ferdesu hanım başka şarkılarda okusa keşke, ve bende gün içerisinde çalışırken kulağımın pasını alsam..

Çeşitli teknolojik oyunlarla karga sesli kişileri ilahmış gibi dinleyen bizler için, ferdesu hanımın kötü bir kayıt sisteminde dahi çıplak ve orjinal sesi "Garden of Eden" den gelen tınılara örnek oluşturmakta zihnimde..

teşekkür etmeyi bir borç bilir devamını dileriz..