- Enst.
- Yok
Merhaba dante tr ailesi.Ailenizden biri olarak acaba yeni ritim veya performans varmı bu ay içerisinde paylaşılacak diye sormak istiyorum?
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Merhaba dante tr ailesi.Ailenizden biri olarak acaba yeni ritim veya performans varmı bu ay içerisinde paylaşılacak diye sormak istiyorum?
Teşekkür ederim Dr.Salim Bey verdiğiniz cevap için.
Dipnot : Bölgemde bulunan müzisyenlere elimden geldiğince elindeki dante tr xt'yi tesisatla deneme imkanı sağlıyorum ve gerçekten çok olumlu yorumlar alıyorum.Müzisyen arkadaşlarımın tek problem gördüğü olay bir paralı set gibi aylık veya 2 aylık update çıkmaması güncel olmamasından yakınıyorlar.Dedikleri şey zaten profesyonel bir ritimli klavyede "tamam yeni çıkmasından dolayı kendini gösteren ritimler sesler ücretsiz sunulur ve zamanlada geliştirilebilir ister kullanıcı tarafından ister firma tarafından ancak ömür boyu ücretsiz olacağını tahmin etmiyoruz dediler."
sayın dr salim hocam arkadaşlardan aldığım görüşlere göre ve benim anladığım kadarı ile aslında istedikleri şey sağlam ritimciler tarafından her ay veya 2 ayda bir sağlam ritim ve ses performansları istiyorlar.tabikide ücret karşılığında.bilmiyorum şu anda böyle çalışmalar varmı ücretli olarak sizin tarafınızdan sunulacakmı ileriki zamanlar gösterecek.ama halilitsound'un yazdıkları yazıya göre ücretli bir set bizleri bekliyor ama ne kadar tatmin edici veya değil kimse bilmiyor.ama onlar bile her ay güncelleme olmayacağını belirtiyorlar.aslında benimde ortak kararım ücretli ücretsiz bilmiyorum ama her ay bu konu hakkında çalışmalar yapılması ve devamlı bu orgu güncel tutulmasını sağlayabilmek gerekiyor nacizane fikrim.ne kadar güncel bir sistem olursa hem orgun fiyat / performans değeri artar hemde kullanıcı sayısı yükselir.
şimdiden size iyi çalışmalar dilerim dr salim hocam.
Sayın dr.salim hocam tahmini bir tarih bellimi kafanızda acaba set konusunda.
fiyat olarak falan bişeyler bellimi acaba.çünkü gerçekten heyecanla merak ediyoruz.![]()