Cevap: Dante tr aldım
hayırlı olsun arkadaşım inşallah iyi olur
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
hayirli olsun gülegüle kulan ali usta
ben burda ramazan ustanin sayesinde buldum fakat fiyat pek beklentilerime göre olmadi
artik türkiyeye gelince bakacam
saygilarimla
istanbula gelirseniz türk kahvesi içmeye beklerim yarın akşam ortamı hazırlayabilirsek farklı parmaklardan demolar hazırlıycaz
Yarın akşam kısmet olursa Anadolu yakası piyanistleri bir araya gelip aleti inceleyeceğiz. Zamanı olan ve aleti yakından görmek isteyen bize ulaşsın. Bu arada aleti almaya Ali yi ben götürdüm, kimseyi kandırmaya yada aleti allayıp pullamaya ihtiyaç yok. Göz var nizam var beyin var kulak var. Ben DANTE TR ile haftasonu iki program yaptım detaylı görüşlerimi konu açarak paylaşacağım. Facebooka sahneden canlı çekilmiş demolarımıda koydum, Alet 2000 tl , yevmiye 150 tl, isme takılıp orga ..ok atanların, düğünden sonra surat ifadelerini görmek paha biçilemez.....
Murat abi facebook adresini verirsen sahne demolarını izlemek isterim. Ayrıca samanyolu55'in sizlerle ne alıp veremediği var anlamadım.
Anladığım şu ki roland bk-5or dan memnun ama dante tr yle alıp veremediği ne onu anlayamadım.Dante tr başlıklı her konunun içinde alete veya onu alıp kullananlara karşı tutunduğu tavır hem yaşına hem bir müzisyene yakışmayacak cinsten