Dante mi bk 5 mi öneriniz

• Konbuyu başlatan dudul
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 20
  • Görünümler : 4K
Cevap: Dante mi bk 5 mi öneriniz

Tabiki bk-5 derim ilk alanlar için prtiklik ilk başta sorun olabilir ama bi kaç ay sonra eser kalmıyor inanın...

Hobi amaçlı, ev kullanıcısıyım ben de. 8 ay kadar bk5 kullandım. Sıfır almıştım. Sattım. şimdi Pa600 kullanıyorum. pa 600 e bakmadan tercih yapmayın derim. Sıfır bk5 almayı düşünüyorsanız özellikle, temiz pa 600 ikinci el alabilirsiniz bence, en azından bi görün çalın derim. Hayırlı alışverişler

her ikiside sınırlı alet bence biraz daha bekle parani denklestir 2500 yada 2600 civari kullaniciya acik bi alet al.pisman olmani istemem.pa600 uyar sana.

BK5 sınırlı bir alet, ve yapabilecekleri bu kadar, menü çok karmaşık ve pratik değil, ekran ufacık, Sound olarak, ses yönünden çok eksikleri var ve tamamlanamayacak, çünki yetkili firma açıklama yaptı, ancak bu kadar yapılabiliyor diye. DANTE TR içindeki sampleler çok kaliteli, Ritim zenginliği şu an bile çok iyi bide her ay güncelleme geliyor. Ekran 7" dokunmatik amolet tablet gibi. Yeni OS. güncellemesi ilede, kullanım dahada pratik oldu. Bence Dante tr doğru seçim olur...

murat beye aynen katılıyorum

Evet arkadaşlar karışmayı düşünmüyordum ama dayanamadım.
Dante TR hakkında bu forumda ve hatta Türkiyede hiç kimse yeterli bilgiye sahip değil.Kullananlar bile.Daha dün yeni bir işletim sistemi yayınlandı ve gelecekte çok fazla sürpriz olacak.
Bu aleti kalkıp BK5 ile karşılaştırmak da doğru değil.
Ben her fırsatta aslında anlatmaya çalıştım yeni bir efsane geldi diye ama bunu şimdi değil çalışmalarım bittiğinde göreceksiniz.
Bu aleti alan hiç kimse pişman olmayacak ve unutmayın ki geliştirmek için halen üstünde çalışıyoruz.Arkasında kocaman bir ekip var ve bu ekip Yamaha OR700 Oryantal modelini Türkiyede TR olarak sattıran ekiptir.
Normal şartlarda OR700 en fazla 100-150 adet satabilirdi o da taş çatlasa.
3.000 den fazla sattı ve fiyatı bana göre çok pahalı idi.
Neyse siz deneyimlerinizi paylaşmaya devam edin biz de Dante TR modelini geliştirmeye devam edelim.

iyi sohbetler!

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhaba arkadaşlar.Çok önemli bir yorum yapacağım.Şöyleki : İki cihazda güzel.Ama nasıl.Bu iş demoları kulaklıkla dinleyerek veya klavyenin kendi hoparlöründe veya müzik setinde dinleyerek yorum yapılmaz.Ha ev ve hobi kullanıcısıysaniz ona okey derim.Ama icracı iseniz ozaman Tesisata bağlıyacaksınız sesi yarılara kadar açacaksınız ve en az bir saat çalacaksınız.Hangisi piyasa ağazı ile oynat benisi var o zaman anlaşılır.Teşekkür ederim.saygılarımla

Dante yi dinledim canli olarak bk5 simde vardi sattim sebebi amatör geldi 1 sene kulladim pratiklik konusunda mesakatli oldu rtimler guzeldi ama yinede beklentilerimi karsilamadi ..dante tr rtimlere super ama oda sample konusunda farksiz geldi bana fakat her türlu dante derim saygilar

Üstelik teknik olarak bk 5 ile dante karsilastirilmasi yapilamaz arada daglar var dante cok basarili bu konuda

dante trnin özelliklerine bakarsak her açıdan bk5 ten üstün. ritimleri ekranın dokunmatik olması hoparlörünün güçlü olması. tek sorun pitchbendin batı pitchbend olması olabilir.

BK5 Ses Sisteminde MP3 Gibi Hertürlü Denendi.