Cubase Latency Sorunu

Cevap: Cubase Latency Sorunu

device setupa gir vst audiobayda asıo multimedia driveri sec ınput latency hangisinde dusuk verirse onu sec alt menude asıo multimedia drivere gir advanced optionsu sec 5512 olanları 512 yap 44100 olduguna emin ol ust sample rate de yazar 2048 leri 512 mb yap samplingleri chceh buffers da asio synchronization test de bufffer size genelde 4160 oluor 2048 yap sorun duzelecektir bnmde basıma gelmisti cozene kadar illallah etmistim

device setupa gir vst audiobayda asıo multimedia driveri sec ınput latency hangisinde dusuk verirse onu sec alt menude asıo multimedia drivere gir advanced optionsu sec 5512 olanları 512 yap 44100 olduguna emin ol ust sample rate de yazar 2048 leri 512 mb yap samplingleri chceh buffers da asio synchronization test de bufffer size genelde 4160 oluor 2048 yap sorun duzelecektir bnmde basıma gelmisti cozene kadar illallah etmistim

resmi ekledim.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    200.7 KB · Görünümler: 290
Moderatör tarafında düzenlendi:

Salim klavyeyi host dan direk usb ile bilgisayara bağlamayı dener misin sorun devam ediyorsa?
şu bildiğin printer kablosuyla...

Ch.

abicim host ile bağlamam imkansız çünkü sistem biraz farklı çalışıyor.

2 midi kablosu düşünün. Bunların bağlantıları şu şekilde.

org midi out > pc midi in,
pc midi out > macintosh midi in,
Macintosh out > org midi in.

Zira direkt pc bğalantısı yaptığımda da aynı sorun devam ediyor.

Valla ben bir saattir kurcalıyorum, a2000 kullanma kılavuzunu da inceledim.
Bağlantılarını düşündüğümüz zaman sorun olmaması lazım ki zaten midi bağlantılarında şu ana kadar hiç latency sorunu ile karşılaşmadım.
şimdi aklıma bir fikir olarak şu geliyor;
madem ki bundan önceki cihazlarda bu sorunu yaşamadın, tekrar mesela sorun yaşamadığın bir cihazı takıp duruma bakman mümkün mü?
en azından sorun cubase mi yoksa cihaz kaynaklı mı onu anlayalım derim ben...

Ch.

tamam abicim. aksam eve gittiğimde tekrar herşeyi kontrolden geçireceğim.

İlgisiz bir konuya ilan veremezsiniz. İlgili konu başlığı altında verin ilanınızı lütfen.

Moderatör tarafında düzenlendi: