cover funk türkü uzman1972

uzman1972

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
FERRARİ PA3X ce ex usb
ud sesini çok değişik çalma tekniği ile,tarz türkü yaptımm,bu bağlama ile rack müzüğü çalmak gibi..öylesine bir deneme.
Zippyshare.com - ud .MP3

Cevap: cover funk türkü uzman1972

işte bir yaşar abi klasiği:)tam sentez olmuş:)tsm enstrümanı kullanarak thm yapmak.Ama hoş olmuş.ellerine sağlık abi

ellerine saglik hocam guzel olmus.Burhan abinin degimiyle bundan iyisi orduda findik:D bu arada burhan abi tatile ayrildi herhalde goremedim:)

Eline saglik Abi ,Siradisi islere bayilir Yasar Abim :)

ellerine saglik hocam guzel olmus.Burhan abinin degimiyle bundan iyisi orduda findik:D bu arada burhan abi tatile ayrildi herhalde goremedim:)

Burhan Abi Emekli Sandigina gidecekti bugun :D

can sıkıntısı valla,dediğiniz gibi sıra dışı :).bende tatildeyim burhan abi gibi.bakmayın bunu yayınladığıma,görüş almak için demo yaptım..:)

ben bugece sahneye cikcam murat son demo yu sen dinlemedin heral gerizler basi bugece kutahyadayim insallah

yasar emegine saglik dokdurmusun gene sapikyollardan gidiyon udlamisin turkuyu hehehe yav biz alisdik artik demo yapmayi seviyok daha dogrusu paylasimi ve muzigi seviyok sagolsun es dostda yorumlarla bizi gaza getiriyor hehehe bizde kontagi kapamiyoruz hehehe

yasar emegine saglik dokdurmusun gene sapikyollardan gidiyon udlamisin turkuyu hehehe yav biz alisdik artik demo yapmayi seviyok daha dogrusu paylasimi ve muzigi seviyok sagolsun es dostda yorumlarla bizi gaza getiriyor hehehe bizde kontagi kapamiyoruz hehehe

he yaw abi,deliliğim tutuyor bazen böyle hehehhehe

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri