çokk yazıkkkkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: çokk yazıkkkkk

valla senin konulara verdiğin cevaplara pratik zekana bayılıyorum DreamSongs.konuyu açan arkadaşta keşke böyle mantıklı olabilseydi.ama değil ne yazıkki.

Bu güzel ve faydalı sitemize sanki bi zarar görmüş gibi "çok yazık" yazarak başlık atmanı şiddetle kınıyorum kardeşim.

seni ciddiye alip yorum bile yapmiyoum.17 yasinda olan bir cocuk ancak boyle yazabilir,begenmiyorsan baska siteye.haddini bil oyle yazi yaz tamammi....

seni ciddiye alip yorum bile yapmiyoum.17 yasinda olan bir cocuk ancak boyle yazabilir,begenmiyorsan baska siteye.haddini bil oyle yazi yaz tamammi....

yaşına hiç dikkat etmemiştim.:Dçok kestirme bir cevap olmuş:D:D::Dçok hoş barismuzik.:D:D

koskacaaa trakya müzikte bu kdr admınn bu kdr moderatör warr bunca uye sızlerden bısey beklıyorr pa800 kısmındaa hıc bı guncelleme yokk olncada herkez bırbırınden alıyo adını degıstryo koyuyo lutfen arkadaslar madem bu sıtede bu kdr uzman warr yazan war eden warr herkez akıl verıyo bıseyı yapıncaa nerde hanı ıcratt sıfırr haksızz olabılırım ama cıdden bu sıtelere guvenerek pa800 aldım nalet olsunnn cıdden ıykıı basımızda cıdden harbı abılerımız wardaa onlar yardım etdı kendı setımı urettım onuda burda paylasscamm nasıpsee suan aletımm dısardaa usb de yanındaa elıme gecınce ılk ısım burda paylasmak olacakk .s wlla cok yazıkkk

kardeşim zaten orgunu ilk aldığın zaman kendi setini düzenlemeden rahat edemessin burda değerli arkadaşlarımızın paylaştıkları olsun senin sağdan soldan bulduğun setlerden olsun bir karma set yapman lazım sen istiyorsunki bir set olsun tam bana hitap etsin işte o olmuyor malesef kendin setleri dene beğendiğin ritimleri topla orgu da bu sitelere güvenerek değil kendine güvenerek al çünkü onu sen adam edeceksin.

Ben arkadasin yazdiklarindan gercek anlamda bir sey anlamadim yada benimmi anlayisim kit???Saniyorum birseylerden sikayetcisiniz ama nedense türkceyi bile düzgün kullanamiyorsunuz bence elinizdeki klavyeyi ögrenmekten öte bilgisayarinizin klavyesini ögreninki sorun ortadan bir nebze olsun kalksin ayrica umarim gerekli yardimi da alabilirsiniz..Kolay gelsin.

bu konuda gurur verici bir tablo ile karşı karşıyayım..
okadar iyi anlayışlı bir yönetim kadromuz varki , beni banlayın diye zorlananlara bile açıklama yaparak tahammul edebiliyorlar..

konuyu açan arkadaşa : bukadar uygun dille yazılmış açıklamalarda bir nevi uyarıdır..

kimse armut piş ağzıma düş mantığında olmasın.. bu ortamda zaten paylaşılan paylaşılmıştır ve zamanı gelince paylaşılacaktır.. bu şekilde davranış yerine daha uygun bir dille seviye anlayış hoş görü çerçevesinde bir yazı gönderebillirdiniz..

çok gereksiz ve haddinden saçma bir konu olmuş yani

:) :) sıcaktandır sıcaktan :) tansiyonlar zayıf düşüyor tabi :)

Yorumlarda herkes bir set tir bahsedip duruyor. Ve kesinlikle katılıyorum en iyi set kendi yaptığın settir. herkesin kulağı farklı algılayabilir. Klavyeyi aldığın kurum en kısa ve en kestirme yöntemleri zaten sana sunuyor. Örnek mi git utar müziğe otur serdar beyin karşısına toplam yarım saatte tüm bilgiler emrine amade. geri kalan bilgileri de forumlardan bu siteden rahatça bulabileceğine inanıyorum. Kırmak dökmek değil de... hoşgörü ile.....

saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...