Çınar- tyros 4 GECE OLUNCA sözlü demo

• Konbuyu başlatan çınar
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 21
  • Görünümler : 4K
Cevap: Çınar- tyros 4 GECE OLUNCA sözlü demo

Sax ve clean gitar olaganüstü güzel. Yorum ve icraatta iyi olunca plak gibi kayıt çıkmış. Sağolun....

saolun tyros 4 ün hakkını vermişsiniz ...

Emegine sağlık, benimde çok hoşuma gitti, hele birde cengiz şarkısı olunca...

frden slmlar ilk giris okumada cengiz kurtoglunu ses olarak aratmamis e zaten tyrosa bise demenin anlami yok sende parmaklarinla hakkini vermisin devamini bekleriz hele cengiz kurdoglu parcalari olunca

frden slmlar ilk giris okumada cengiz kurtoglunu ses olarak aratmamis e zaten tyrosa bise demenin anlami yok sende parmaklarinla hakkini vermisin devamini bekleriz hele cengiz kurdoglu parcalari olunca

36 yasindayim 85 yilindan beri cengizle buyudum her kasedi her sarkisi arsiv olarak mevcut ve yuzde 95 inin sozlerini bilirim ezbere ve nagmeleride ezberlemisim farkinda olmadan dinleye dinleye 27 senedir evde arabada ....tabi babanin sesi nere benim ses nere nagmeleri baba gibi yapmak nerdeeeeeeee.....yinede begendiyseniz sevindim tabiki...

Moderatör tarafında düzenlendi:

36 yasindayim 85 yilindan beri cengizle buyudum her kasedi her sarkisi arsiv olarak mevcut ve yuzde 95 inin sozlerini bilirim ezbere ve nagmeleride ezberlemisim farkinda olmadan tabi babanin sesi nere benim ses nere begendiyseniz sevindim tabiki...

cınar abi aynı benim gibisin müzik çalmasa bile aklımdan geçerken nerede ne nagme yapıor nasıl giriyor hep böyle duyuyormus gibi oluyorum artık dinleye dinleye ezberledik. keşke o yılları ben görebilseydimde arşiv yapabilseydim arıyorum piyasada bütün kasetlerini bulamıyrum bulsam arşiv yapıcam. cengiz kurtoglu gibi bir ses gelmez daha dünyaya yeni albümünü ne zaman çıkaracak acaba

abi beni can evimden vuruyosun...evirip çevirip sözlerim sevenlere ile gece olunca yı dinlemek için facebookta beğendim kayıtlarını...kendi sayfamda dinliyorum sabah 7 de de gece 03:00 de de,bende cengiz babanın nesliyim.yaşım 33 aynı zamanda kendi çapımda klavye çalıyorum.senin demoların beni mest etti mest

gece olduğu zaman giden en güzel şarkılardan birisi ))

Hocam ellerinize sağlık,
Çok güzel olmuş.
Cengiz'den demolara devam. Seviyorum, Aynı sahilde vs..

Saygılar

Çınar üstadım elinize dilinize yüreğinize sağlık gerçekten 10 numara olmuş süperrrrr