Cengiz Babanın Sahnede İsyanı :)

• Konbuyu başlatan Djorhan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 2K

Djorhan

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Klarnet
Adamı sahnede deli ediyorlar ses çok çızırtılı oldugundan dolayı tam birşey anlayamadım mixerle oynuyorlar galiba ona sinirlendi :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=h487sVdm_B8&feature=fvwrel]Cengiz Kurtoğlu' nun sahnede ki İsyanını benle paylaştı... - YouTube[/ame]

Cevap: Cengiz Babanın Sahnede İsyanı :)

Şimdi küfür edeceğim ama hiç olmayacak !.. Direk olarak görüntünün youtube sitesine gidip yorumlara bakın

Oradaki org çalan Gürkan (PopStar'dan tanıdığımız ''amza ile beraber bir videosu var'') Benzetiyor olabilirim ama oradaki yorumlar gerçekten çok gereksiz ve üzücü !.. Gürkan'a gelen üzücü laflar gerçekten beni acıttı..

klavyecide bi sıkıntı yok.. birkaçkez izledim videoyu. sorun mekan küçük ve sesler çok fazla (genelde) cengiz baba kendini duyamıyor (tipik solist tribi) mikrofona ses istiyor tonmaister sesi verincede fadback yapıor mirofon ötüyor. büyün mesele bu. yani genel sesleri biraz düşse mikrofonu biraz yükseltme şansı olacak ve mikrofon monitörüde çok açık bu nedenle ötüyor. saza kimse mana bulmasın adamlar gümbür gümbür çalmışlar daha ne olsun..

Şimdi küfür edeceğim ama hiç olmayacak !.. Direk olarak görüntünün youtube sitesine gidip yorumlara bakın

Oradaki org çalan Gürkan (PopStar'dan tanıdığımız ''amza ile beraber bir videosu var'') Benzetiyor olabilirim ama oradaki yorumlar gerçekten çok gereksiz ve üzücü !.. Gürkan'a gelen üzücü laflar gerçekten beni acıttı..

Evet evet Silivrili Gürkan bu. Tabi benzetmiyorsak.

orda cengiz babanın sinirlendigi bence ses güzel geliyor zaten ama tonmaster orda oynama yapıyor ona kızıyor ses bozuluyor. olan birşeyler oynama diyor çünkü sonrada dünyada ben böyle birşey görmedim diyor :) orda 2 tane klavyeci var batuh hangisini söyledin ?

Tonmaister'a bak çay demle nerden bulmuşlar bunu