Cemre 2017 (Hediyem olsun)256MB

• Konbuyu başlatan coal67
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 22
  • Görünümler : 6K
Cevap: Cemre 2017 (Hediyem olsun)256MB

Cok guzel bir set hocam emeginize bin teşekkür

rica ederim...

set için çok tewşekkür ederim yükledim sesler on numara ama ritimlere bakamadım kitleri yüklemiyor org not space diye hata veriyo neden olurki..

Ram hafızanız dolu olduğu için not space uyarısı alıyorsunuz. Cihazınız 256 mb değil veya ram de başka datalar mevcut sanırım.

teşekürler....

Moderatör tarafında düzenlendi:

emeğine yüreğine sağlık...

Paylaşım güzeldir emeğine sağlık sonuçta emek vermişsin . Ben indirdim yükledim ve denedim benim prensibim budur önce dener sonra yorum yaparım indirmeden denemeden önce teşekkür etmem. Şimdi emek var ellerin dert görmesin lakin yükledikten, ses ve ritimleri denedikten 2 saat sonra eski setimi yeniden cihaza yükledim. Soundlar ve ritimler bana hoş gelmedi. Mümkün mertebe sesleri ve ritimleri bir arada tutmuşsun bu güzel . Ama dediğim gibi dostum ben ücretli kilitli bir set kullanıyorum açıkçası kullandığım seti geri yükledim. Çok büyük ve bariz bir sound farkı oluyor ama bu olacakta elbet, adamlar bu sesleri profesyonel stüdyo ortamlarında hazırlıyorlar. Bunların benim şahsi görüşlerim ve kırıcı olmadan yorum yaptığımı düşünüyorum. Tekrar söylüyorum ellerin dert görmesin. Emeğin için teşekkür ederim.Saygılarımla

estafirullah hocam :)
yalnız usb' ile bu seti kıyaslaman biraz garibime gitti..
yorumun için teşekkür ederim...

Çok teşekkür ederim kardeşim...Eline koluna sağlık..Gayet güzel be başarılı bir set olmuş..ilerki dönemlerde dahada iyilerini yapmanı umuduyla..Tekrar Teşekkürler...

Indirdim, yükledim, denedim. Eline saglik, iyi bir calisma olmus, ufak tefek hatalar olsada ben begendim, tesekkürler

kardesim set gercektenn super ekledigim bi kac sesle senın seti kunlanıyoırum tskler