Can Bonomo - Love Me Back, Eurovision 2012

Cevap: Can Bonomo - Love Me Back, Eurovision 2012

Ben Eurovision'a bile karşıyım.Orada kimin, kime oy vereceği bile belli.İzlerken fitil olacağız yine.Öyle olduktan sonra ne kıymeti kaldı yarışmanın?Ben iki yıldır izlemiyorum.Yine izlemeyeceğim :(

Can bo no lan böyle:):)

Ben Eurovision'a bile karşıyım.Orada kimin, kime oy vereceği bile belli.İzlerken fitil olacağız yine.Öyle olduktan sonra ne kıymeti kaldı yarışmanın?Ben iki yıldır izlemiyorum.Yine izlemeyeceğim :(

haklısın balkan ülkeleri birbirine, eski sovyet ülkeleri birbirine veriyor, aslında bu iş artık siyasi bir olay haline geldi; müzik bahane.her sene aynı ülkeler birbirine aynı düzeyde puanlar veriyor.

parça süper .ben çok beğendim .en bariz özelliğide tekrar dinleme isteği uyandırması bu çok önemli birşey müzikte.birde nette bazı forumlarda ırkçılık yapılıyor .yok yahudiymiş felan.hiç önemli değil bence .türk vatandaşı olması yeterlidir sonuçta oda vergisini veren asker olacak bir vatandaşımızsa bu tür yaklaşımlardan uzak durmalıyız. biz türkler artık bunları aşmalıyız.bizde her dinden her ırktan insanlar var asırlardır.kardeşçe yaşamaya alışmalıyız artık.bu arada ilk 10 garantide.. sonuç ne olur diğer parçalarada bi bakmak gerekir ondan sonra anca.

parça süper .ben çok beğendim .en bariz özelliğide tekrar dinleme isteği uyandırması bu çok önemli birşey müzikte.birde nette bazı forumlarda ırkçılık yapılıyor .yok yahudiymiş felan.hiç önemli değil bence .türk vatandaşı olması yeterlidir sonuçta oda vergisini veren asker olacak bir vatandaşımızsa bu tür yaklaşımlardan uzak durmalıyız. biz türkler artık bunları aşmalıyız.bizde her dinden her ırktan insanlar var asırlardır.kardeşçe yaşamaya alışmalıyız artık.bu arada ilk 10 garantide.. sonuç ne olur diğer parçalarada bi bakmak gerekir ondan sonra anca.
frden slmlar sevgili yunus tabiki tr de herkes aynidir dini ayridir ona kimse bisey demez zaten ama senin dediklerinin bazilarina katilmiyorum ben ozaman pkk larinda cogu turk vatandasi askerligini bile yapan var ama vatan hainleri hepside oyuzden irkciligi kimse desteklemez ama zaten biz turk milleti ne kaybetdiysek iyi niyetden kaybetttik aynisini osmanlida yapdi adalet yaydi dunyaya ama kaybetti bazen iyi niyet hos gorude insana kotuluk olarak donuyor bunu tarihde gorduk bence yinede zaten katilmasini kendi fikrimce karsiyim bunu yorumumdada yazdim ama zaten bu zibidi kiliklida bisey yapacak kapasitede degil ole olsa turkce okucam derdi okadar turk vatandasligina merakli olsaydi frden slmlar

şarkının melodisi fena değil ama çocuğun sesi ve dans edişi 5 para etmez... o ne öyle şebek gibi hareketler

Farklı bir tarz, eğlenceli bir şarkı, sempatik bir çocuk. İnşallaaahh iyi iş yapar.