Can Başar ve Toca Toca

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görünümler : 4K

BaTuH

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Keyboards
Franz Lambert'ın performans isteyen eserlerinden birisini Can Başar'dan dinlemenizi öneririm..

(Rahat dinlemeniz açısından metronomu yavaşlatıldı)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Can Başar ve Toca Toca

Batuh güzel olmuş Can hocaya da teşekkürler. Ama ben hızlısını da dinlemek isterim :)

işte müzisyenlik bu...
teşekkürler kulaklarımızın pası silindi...

Ch.

müthiş keyif aldım.Can Başarın ellerine sağlık.teşekkürler bizlerle paylaştığın için batuh.

Can hocamın ellerine sağlık paylaştığın için teşekkürler Batuh...Müzik ziyafeti resmen...

Hocamı alkışlıyorum.....

Öncelikle öğrenmek istediğim bir şey var. Bu kanal kaydı mı yoksa canlı çalma mı? Kanal kayıtsa, gerçekten çok güzel. Anında, canlı çalınarak yapılan bir kayıtsa, zaten söylenecek bir şey kalmıyor, olağanüstü bir şey. Can üstadın ellerine sağlık. Gerçek müzisyenlik böyle olur. Ayrıca paylaştığın için sana da teşekkürler, Batuh.

çok iyi çalmışsın Can hocam herzamanki gibi...

merhaba arkadaşlar,

hepinize teşekkür ederim.bu parçada batuh'un da emeği var çünkü armonilerin seçimini ona bıraktım ve çok başarılı bir biçimde notalarını önüme koydu.

hemen belirteyim,
bu canlı bir performans ancak vokaller sonradan eklendi.
aslında teknik açıdan elimizin anatomisine biraz ters bir parça çünkü bazı noktalarında parmaklar atlatılmak zorunda.bu parçayı 240 tempoda çaldım ama aslında 260 tempoda çalıştım ve çalıyorum.yavaşlatmamın nedeni,
vokallerin akor geçişleri geciktiği için ve duyum olarak birbirine girdiği için yavaşlattım ve daha pürüzsüz bir nuans elde ettim.bu parçanın bir videosunu da yakında paylaşacağım ama tyros4 üzerinde değil.efsane org wersi galaxis ile.

Moderatör tarafında düzenlendi:

merhaba arkadaşlar,

hepinize teşekkür ederim.bu parçada batuh'un da emeği var çünkü armonilerin seçimini ona bıraktım ve çok başarılı bir biçimde notakarını önüme koydu.

hemen belirteyim,
bu canlı bir performans ancak vokaller sonradan eklendi.
aslında teknik açıdan elimizin anatomisine biraz ters bir parça çünkü bazı noktalarında parmaklar atlatılmak zorunda.bu parçayı 240 tempoda çaldım ama aslında 260 tempoda çalıştım ve çalıyorum.yavaşlatmamın nedeni,
vokallerin akor geçişleri geciktiği için ve duyum olarak birbirine girdiği için yavaşlattım ve daha pürüzsüz bir nuans elde ettim.bu parçanın bir videosunu da yakında paylaşacağım ama tyros4 üzerinde değil.efsane org wersi galaxis ile.

Bende bekliyorum :)

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri