Can Başar ve Samanyolu Şarkısı

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 23
  • Görünümler : 6K
Cevap: Can Başar ve Samanyolu Şarkısı

güzel bir çalışma olmuş.tebrik ederim.şarkının ritimi çok güzel.o kadar aramama rağmen g-600 için aynı vals türüne rastlamadım.hep çıs tak tak.basit vals ritimleri mevcut.eğer bu şekilde vals ritimi g-600 için elinde olan varsa veya yazabilip sitede paylaşırsa çok makbule geçecek.saygılar..

tabiki ustanın çalması ayrı bi olay valla ustam hayran kaldım çook ama çok güzel ellerin dert görmesin.nice bayramlara

Emeklerine sağlık hocam bu yorum Oh Lady Mary yorumunada benziyor,ki en sevdiğim yorumlardan biridir..Zaten Fransızca versiyonuyla bunu kastettiniz sanırım..

Moderatör tarafında düzenlendi:

CAN HOCA nın youtubedeki videolarını izledim süper,o kadar hakim oluyorki orga öyle bi duygu katıyorki parçaya muhteşem,süper bi müzisyen tek kelime ile,ellerine sağlık

Abicim bu sanat eserii... hasta oldum valaaa müzik ufkum genişliyo seni dinledikçe ellerine sağlık abicim.

çok iyi çalmışsın Can abi..

Projeler dönemi sayesinde Müzisyenliğimi 2. sıraya atmıştım ve Müzik çalışmalarımı bile ihmal ediyordum.
Hatta günlük etüdlerimi bile yıllardır yapmamıştım ama yeniden başladım.
Bundan sonra çalışmalarımı daha sık paylaşacağım.

bekleriz hocam

Öncelikle paylaşım için teşekkürler.

İlk olarak diyebilirimki; ne yazıkki son dönem Türk müziğinde bu denli klasik eserler artık üretilmiyor maalesef.Dinleyicilerin icracı hakkındaki yorumlarına ve tebrik duygularına katılmamak elde değil tabiki.

Benim nacizane fikrim ise;

1-Bestenin mükemmeliği,
2-Enstrümanın teknik performansı,
3-İcracının hayal gücü ve yeteneği,

bir araya geldiğinde işte böyle şarkılara hasret kaldığımız için de "vayyy" şeklinde tepkiler veriyoruz :)

Teşekkürler Can Bey...

Süper olmuş dostum.. Ellerine , yüreğine sağlık

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri