Can basar ustad önemli

emreyusuf55

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
SAZ
ustadım bu aralar sizinde canınızı sıkıyorum ama bilgi icin sormam lazım cip taktırdım orgga internetten cipli yamaha a1000 ritimleri indirdim ama hepsini teneke gibi okuyor normal cipliler icin yazılan ritimleri okumuyor bunun sebebi nedir bilgin icin tskler

Cevap: Can basar ustad önemli

ufak tefek sorunlarda Can Başar'ı meşgul etmemize gerek yok birbirimize yardımcı olabiliriz

çip taktırdım demişsiniz ama hangi klavyeye çip taktırdınız, or700v2ye plus çipi taktırdıysanız mesela değişen kitlerden dolayı a1000 ritimlerini okumayabilir.

merhaba,

sizin cihazınız şu an a1000tr.
ayrıca ritimleri teneke gibi okuması mümkün değil çünkü percussion ve davul setleri değişmedi.şu an düz a1000 ritimlerini bile okur ama sadece enstruman seslerinde gariplik olabilir.
size daha önce yazdığım gibi.sizin tek sorununuz cihazı tanımamak.
bu işlem 1200 defa yapıldı ve sorun çıkmadı .lütfen cihazınızı biraz daha öğrenmeye çalışın.bunun için bu sitede bile yeterli bilgi var.

ustad orgda acemiyi bu cok dogru ama ritimler a1000 tr icin diye indirdim ama onları okumadi normal duz olanlarda sorun cıkartmıyor benim anlatmak istedigim cip in alette farkkini ben goremedim ben bu farkkı ogrenme pesindeyim tek fark gordum ritim bankalarının turkce ritimlerin oldugunu ben istiyordumki userdeki sesler ve ritimler gibi cipteki ses ve ritimlerin canli dolgun olmasını bilirsinizki usreden haric ritim bankarı ses ve kalite olarak biraz geri ciple canlı olur sandım ama malesef degisen bir sey olmamıs yada bu benim cahilligim ama sora sora ogrenecegiz sizin gibi ustadlardan