.::Buziki:Deneme::.

• Konbuyu başlatan CHL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 18
  • Görünümler : 4K
Cevap: .::Buziki:Deneme::.

Güzel bir buzuki sesi olmuş. Ellerinize sağlık ancak demoda altyapılar çok önde geliyor sesi biraz bastırmış gibi. Ses ön planda olsa daha iyi olurdu. Emeğinize sağlık

Bir dahaki sefere Dikkate alirim Tesekkurler uyariniz icin :)

git isine aksamdan beri sana kizginim sayenizde sabah 7 de yattim heheh nezaman yapdin demekki beni yatiryip demo atiyon buziki gercekden farksiz olmus arkadasin dedigi gibi ses arkada kalmis onuda aciklayim kaskla yapildigindan dolayi tam net ayarlama olamiyor malesef o sikinti bendede var emegine saglik bu t3 de mi 999 euro heheh

ellerine saglik ilker bundan iyisi gayseride pastirma:D

git isine aksamdan beri sana kizginim sayenizde sabah 7 de yattim heheh nezaman yapdin demekki beni yatiryip demo atiyon buziki gercekden farksiz olmus arkadasin dedigi gibi ses arkada kalmis onuda aciklayim kaskla yapildigindan dolayi tam net ayarlama olamiyor malesef o sikinti bendede var emegine saglik bu t3 de mi 999 euro heheh

yok abi mi fa sol muzikte 500 erro :D

elien sağlık ilker,ben bu sesi hiç kullanmıyom desm yeridir.bide şunu diyem,çok akıllıca davranmışsın buzuki sesini ritimin gerisine çekmekle,çünkü tiz frekanslı bir ses bu...

elien sağlık ilker,ben bu sesi hiç kullanmıyom desm yeridir.bide şunu diyem,çok akıllıca davranmışsın buzuki sesini ritimin gerisine çekmekle,çünkü tiz frekanslı bir ses bu...

Bende ama aslinda kullanmak lazim :) Lezzetli seyler cikabiliyor gerci buzuki 420mb buyuklugunde bi ses herturlu lezzetli olmasi lazim :D

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri