buyrun ketron ritim videom henuz 2 adet

mehmet01

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
or700 v2 plus xd9plus korg pa500tr
ustadlarım rıtım yazıorm ama umarım begenırsınız bu vıdeoda cok az ama gerı kalan vıdeoyuda yarınn yuklıcem su an bunu atabıldım bunların varyasyonlarını tamamladım ama 1 atak yazdım breaka yorumlarınızı beklerım

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=XptwEcKBVGU]ketron ritimlerim deneme baslangıc 1 - YouTube[/ame]

Cevap: buyrun ketron ritim videom henuz 2 adet

acc lerının sesını degıstırdm ve tekrardan daha kalın bır guitar sesiyle yazdım

eline sağlık ritimler çok güzel olmuş.profesyonelce yazmışın. inşallah tamamlarsın dahada güzel olur

mehmetim helal olsun sana çok başarılı olmuş bence devam etmelisin ketronun ve ketroncuların sana ihtiyacı var.

gokhan abi ıyılıklerını unutmucam kral adamsın yorumun ıcınde tesekur ederım yanı bugnku sıkıntımı baska kımse parayla dahi cekmezdi sen telefonla halletın allah razı olsun

helal olsun ketron için birileri çaba sarf ediyor inşallah umduklarını yapabilirsin

Yılların orgu ama hala tas gibi canavar gümbür gümbür. Yeni çıkan birçok alette hala bu tonlar yel. Birkaç yeni özellik ki o da olması lazım ama hala ketronun tadını verebilen bir alet yok.

hemşo nerelerdesin sesin çıkmıyor pek. senin orgu satıyonmu ne

Valla iyilik hemşo. İlan verdim evet satıp 16 aliyim diyorum yoksa bunu 16 yaptırırım. Sende ne var ne yok

ellerıne sağlık ketroncu degılm ama bendede or700 vardı gecen sene emegın cok oldu ketrona da oluyor suanda ne guzl roman rıtmı guzlde çiftetelli nın 1. varyasyon cok karısık gurultulu olm 2.varyasyon daha guzl