bütün kartları denedim yorumlarım

• Konbuyu başlatan muratfor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 20
  • Görünümler : 8K
Cevap: bütün kartları denedim yorumlarım

demekki kart işide çok karışıkmış ,koca sabahtır beynim dumur oldu valla arkaşlar,biri sevabına şu ömer kartı paylaşabilirmi acaba sayın arkaşlar ,şimdiden teşekkürler.

.
Değerli arkadaşlar,

Bütün klavyelerde set sorunu varmış gibi bir olay söz konusu,

Oysa her klavye için birsürü nevale forum sayfamızda mevcuttur.

Ancak yörelere göre set olayı farklı olduğundan herkesin görüşü farklıdır.

Örneğin ben trakya bölgesinde olduğum için halay ve roman ritimleri diğer yörelere göre farklılık gösterebiliyor. Burada 7/8 rumeli ritimleri ağırlıktayken, karadeniz bölgesinde 7/8 ritimler farklı bir varyasonda horon olarak kullanılmakta.

Diyeceğim şudur ki bence set dizilimini öğrenmeniz ve kendinize özgü bir kart oluşturmalısınız.

Eğer bunu yapamıyor iseniz beğendiğiniz bir seti yükleyip, başka setlere de çamur atmayınız.

Haydi rastgele...

.
Değerli arkadaşlar,

Bütün klavyelerde set sorunu varmış gibi bir olay söz konusu,

Oysa her klavye için birsürü nevale forum sayfamızda mevcuttur.

Ancak yörelere göre set olayı farklı olduğundan herkesin görüşü farklıdır.

Örneğin ben trakya bölgesinde olduğum için halay ve roman ritimleri diğer yörelere göre farklılık gösterebiliyor. Burada 7/8 rumeli ritimleri ağırlıktayken, karadeniz bölgesinde 7/8 ritimler farklı bir varyasonda horon olarak kullanılmakta.

Diyeceğim şudur ki bence set dizilimini öğrenmeniz ve kendinize özgü bir kart oluşturmalısınız.

Eğer bunu yapamıyor iseniz beğendiğiniz bir seti yükleyip, başka setlere de çamur atmayınız.

Haydi rastgele...

burası yardımlaşma paylaşma sitesi değilmi ? orgu daha yeni aldım ve ömer cardın backuplarını varsa arkadaşlardan istedim,kimseye çamur attığım falanda yok,artı bide sonda rastgele kelimesi sanki dalga geçer gibi olmuş,lütfen yazdıklarımızı dikkatli okuyup ona göre yorum yapın burası acemi birliği değil arkadaşım,saygılar.

arkadaslar bende her kartlari denedim en guzeli ugo sesler fazla yok ama vahdeler 3/4 lukler hele hele 9/8 ler ben cok sevdim calarken bazen pa x2 caliyorum saniyorum herkese saygilar

arkadaslar bende her kartlari denedim en guzeli ugo sesler fazla yok ama vahdeler 3/4 lukler hele hele 9/8 ler ben cok sevdim calarken bazen pa x2 caliyorum saniyorum herkese saygilar

Enguzel kart korg pa80 ılk pıyasaya cıktıgı zaman yesıl kart cıkarttılar 8mb lık benım cevremdekı pıyanıstlerın hepsı onu kullanıyo suanda pıyasada cok az kısıde var mukemmel bence 3yıl once kullanıyodum

arkadaşlarım lafım yanlış gelmesinde pax2 orkmu sımdı benım pa80 pax2 ye taş çıkarır. ben kendi ritimimi kendim yaparım ama bana sesler lazımdı.murat arkadaşım sağolsun çok teşekkür ederim güzel bir bilgi paylaşmış hemen ömer kartı yüklüyorum. nede olsa adaşımın kartı saygılar herkese...

ömer kart çok hoş özellikle amza sesler, ud sesi ve elektroları beğendim. Ama ud sesi çok hoşuma gitti, bazı ritimler üzerinde insan sesi efekleri var. Özellikle tsm için uygun bir set bence ama thm de uyun sağlayabilir Özellikle kullandığım setler içinde kabak kemaneyi bu sette gördüm. Halk müziğinde işe yarıyor. Tavsiye ederim özellikle duygusal yumuşak sesler isteyenlere ve slow müzik yapanlara tavsiye ediyorum.

arkadaşlar çaldığınız yöreye ve müzik tarzınıza göre değişen bir konu örnegin bir kafede yada bir barda canlı müzik yapan arkadaşa sorun soner vb kart diyecektir çünkü pop ve slow ritimleri o tarzda düğün salonunda çalan arkadaşlara sorun emo gold ilko veya ömer card diyeceklerdir mesela bunun gibi müzik çok geniş bir kavram zaten birden fazla kartın çikması herkeze farklı hitap etmesi bu sebebtendir saygılar...

doğru gerçekten de tarza göre değişir ama pa80 biraz sert bi alet ömer kart onu yumuşak bi hale getiriyor ve açıkçası sesleri gerçeğe yakın buluyorum ben ritimler de yumuşak geldi bana ben bu kartı kullanınca pa80 in çok değiştiğini gördüm açıkçası memnun kaldım ben o kartta duygu buluyorum saygılar hürmetler

Bu alana bir cevap yazın...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri