Bugun Siteye giremedim, hep Domain sayfaları çıktı?

ugurtheorca

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pA500TR
Bir sorun mu var arkadaşlar? Server sorunumuz hala devam ediyor galiba?

Cevap: Bugun Siteye giremedim, hep Domain sayfaları çıktı?

ugurtheorca üstadım;

Çok önemli bir sorun değil, dün ben adminle görüştüm.Yani en azından şunu söyleyebilirim veri kaybına neden olabilecek data ile alakalı bir sorun değil, bukadar söylebilirim.Korkulacak birşey yok.Daha detaylı açıklamayı zaten admin yapar.

Hayır demo yarışması da başlayacak tam :) Gerçi ben Türkiye'de olamıyacağım gene, artık sonuçları öğrenirim :)

Hayır demo yarışması da başlayacak tam :) Gerçi ben Türkiye'de olamıyacağım gene, artık sonuçları öğrenirim :)

Valla üstadım şu anda ChordSolo üstadım yarışmaya katılım için isimlerini yazdıran arkadaşların demolarını göndermelerini bekliyor.Yarışmacıların hepsi demolarını ulaştırdıklarında zaten yarışma başlıyacak.

Arkadaşlar Domain süresi geçmişti kayıt yapan firmanın domain yenileme panelinde sorun nedeni ile ödeme geçmemiş yenileme yapılamamıştı.. buda birsüre kesintiye neden oldu..

Arkadaşlar sorun bende olabilir ama yinede sorayım sitemizdeki toplist mesaj listesinin güncellenmesinde bir gariplik var sayfayı yenilediğimde 1 gün önceki mesajların yeni mesaj gibi listeye girdiğini görüyorum...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri