Bu Tanıtım Başka Tanıtım KORG İzlemeyen Üzülür :)

Cevap: Bu Tanıtım Başka Tanıtım KORG İzlemeyen Üzülür :)

aaaaaaaa bu benim yav nerden buldunuz bunu... gülersiniz ha gülün bakalım :D artık o pa 80 yok onuda sattım a 1000 de sattım birtek bk-5 kaldı elimde...

Arayan bulur :) Aradım buldum agam. Geceden beri izleyip gülüyorum. Allah sana gam-keder vermesin emi :)

Kopardın beni kowboy

bir insan bukarmı kendıni düsürür ya rezillik

Bu yorumla düşen belli oldu...

aaaaaaaa bu benim yav nerden buldunuz bunu... gülersiniz ha gülün bakalım :D artık o pa 80 yok onuda sattım a 1000 de sattım birtek bk-5 kaldı elimde...

bu benim deme .. klavyeci değil standup çı olman lazım xd yetenek sizsiniz terk :D

teklif ediyorum pa600qt yi çağan kowboy tanıtsın. gör bak satışta patlamayı :) şöyle sol kolu otobüs camına koysun ''piçbenti'' tokatlasın, dokunmatik ekranı parmaklasın, pa600ün çatarak çutarak ritimlerini, doink doink bas gitarını falan bi tanıttımı çinliler bile peşine düşer. biz yapalım sen tanıt üstadım diye :)

teklif ediyorum pa600qt yi çağan kowboy tanıtsın. gör bak satışta patlamayı :) şöyle sol kolu otobüs camına koysun ''piçbenti'' tokatlasın, dokunmatik ekranı parmaklasın, pa600ün çatarak çutarak ritimlerini, doink doink bas gitarını falan bi tanıttımı çinliler bile peşine düşer. biz yapalım sen tanıt üstadım diye :)

Aynen üstadım.Hatta teklifler gelmeye başlamıştır ama Kowboy uyandırmıyor bizi :)

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri