Bu cihazlar iş görürmü?

klavyeci07

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg PA600
PA400 roland powared mikser
wharfadele hoparlör 250 wat 2 adet.arkadaşlar bu cihazları düğünde kullanabilirmiyim....????

Cevap: Bu cihazlar iş görürmü?

kulanabilirsin kardeş

Teşekkürler hocam.başka kullanan yada bilen yokmu?

mixere sözüm yok ama o kabinlerle hüsrana uğrarsın kardeşim.. onların yanına bir çift 400watt kabin koy ozaman randıman alırsın.. bu haliyle kesinlikle gitme derim rezil olursun..( kapalı biyerde iş yapar bu cihaz)

mixere sözüm yok ama o kabinlerle hüsrana uğrarsın kardeşim.. onların yanına bir çift 400watt kabin koy ozaman randıman alırsın.. bu haliyle kesinlikle gitme derim rezil olursun..( kapalı biyerde iş yapar bu cihaz)

Anladım kardeşim..Çok teşekkür ederim...

Arkadaşlar çok teşekkür ederim...Toplam fiyat 1500 tl arkadaş bu işleri bırakıyor.kolonlar hiç kullanılmamış..Mixer kullanılmış...Dışarda iş yapmaz demişsiniz.Otel ortamında kapalı mekanlarda restaurant kafe gibi yerlerde düğünü götürür mü bu cihazlarla..Yoksa değmez mi almaya...Yardımlarınızı bekliyorum...

güncell konu...

bu cihazlar kucuk cafe-bar veya restaurant ortaminda is gorur dogrudur,ama acik havada fazla randiman alamazsin cunku sabbas yok en az 2 tane sabbas lazim sana onuda bu amfi kaldirirmi kontrol et derim,kolay gelsin.

bende yıllarca kullandım hala elimde duruyor bu aletin en güzel özelliği reverbinin cok iyi olmasıdır kötü yanı ise 400 watt olması eğer bu aleti iyi bir powera bağlarsanız bide sabbasınız varsa mükemmel sonuç alırsınız modelin artık üretilmemesinden dolayı parçasını bulmak cok zordur ....

Çok teşekkür ederim arkadaşlar...sagolun....

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri