BU bir uyarıdır

Cevap: BU bir uyarıdır

BU BİR UYARIDIR SİZ DOSTLARA MEGATÜRK TV deki hic bir satiş reklama inanmayın hepsi dolandırıcı satış reklamları tamammen dolandırıcı 02129252777 bu numaradan kesinlikle sipariş vermeyin aldığınız ürün yerine oyuncak gibi ürünler geliyor tekrar aradığında telefonu yüzüne kapatıyorlar siz dostları uyarma gereksimi duydum telefon siparişi verdim gelen telefon markası Q-king diye bir marka telefon geliyor bu telefon hakkında internette tüm sikayetleri görebilirsiniz onlar bende 169 lira aldık diye seviniyorlar ama bilmiyorlarki benim hakkımı yiyorlar Bu tur dolandırıcıları devletin görmemeside düşündürücü

Çok güzel bir konu açmışsınız.Sahte ballara sahte telefonlara kimse almasın.Çakma demek aldığımızda da bize çakılacak demektir.>En son gördünüz 17 yaşında genç kız sahte şarj aleti yüzünden çıkan yangında vefat etti.Gerçek bal olsaydı , bal üretileri birleşip bu tv reklamlarına dava açardı engellerdi.Dmekki hepsi aynı ipin düğümü.

Cevap: BU bir uyarıdır

arkadaşlar bugun tüketici hakları kurumuna gittim elime bir kâğıt verdiler doldur bunu gönder iadeli tahütlü 20 gün içinde ürünü almazlar ise bize tekrar o kâğıtla gel dediler kagitin fotokobisini satıcıya gönderdim gerçeği bende bekleyeceğim ne olacak gelişmeleri sizlerle paylasacam saygılar

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri