Böyle demo duyulmadı....!!!!

Cevap: Böyle demo duyulmadı....!!!!

bencede böyle demo duyulmamıştır sese lafım yok ama yani bir piyanist vahdeyle nasıl oluyorda3-4 lük bir parça çalıyor onu anlamadım

okan__09okan__09

Moderatör tarafında düzenlendi:

bence herkes vals çalıyor.4/4 lük çalmak maharet ister.değişik bir yorum olmuş.eline sağlık
alingirikk..yılmak yok.devam..

hocam iyimisin allah aşkına bu şarkı 4 4 müdür

abı kuralları bır kenara bırakalımda kulagımızla dusunelım ben cok begendım degısık bır tarz oldu ama sızınde goruslerınız degerlı tabı...

:) super :)

en azından exr46 ve gw8den daha iyy bide rtm 3*4 olsaydı

Evet gerçekten böylesini ilk defa duydum.... bu şarkıyı senden başka hiç kimse de sanırım vahde olarak çalamaz dı ... kardeşim bu şarkı nın ritmi 3/4 lük yada slowrock olarak çalacaksın... daha ritim bilgin gelişmemiş olabilir ama zamanla eleştirilerek öğrenirsin....

bunu böyle beğenmek bile yersizdir..umuyorumki yanlışlıkla yapmamışsındır..

Müzik aslında matematik bilimiyle akrabadır..Bir parçayı istediğiniz kadar çekebilir sündürebilir herşeyi yapabilirsiniz ama ölçüsü dışında bir parçayı başka bir ölçüye sığdırmaya çalışmak bana çok doğru gelmiyor bu en azından bu parçaya emek vererek,bu hale getirip bizlere kazandırmış insana saygısızlıktır..Emek vermişsiniz müzikte kaabiliyetiniz olduğuda aşikar ama önce müziğin temel prensiplerine sadık kalalım kolay gelsin...