!!! böyle bişey mümkünmü 128 mb lık seti 64 mb lık pa800 e yüklemek

Cevap: !!! böyle bişey mümkünmü 128 mb lık seti 64 mb lık pa800 e yüklemek

vallahi abi bende almayı düşündüm ama çok para be yaa bizi aşar.

Cevap: bomba!!! böyle bişey mümkünmü 128 mb lık seti 64 mb lık pa800 e yüklemek

evet ustam kesinlikle doğru, ben şu anda kullanıyorum. ECO nun bu yeni USB sini türkiyede ilk satın alan kişi de benim (sakaryalıyım ve USB yi hazırlayan Erkan Uçar da sakaryalı, buraya geldiğinde yanına bir numune getirmişti, onu da bana verdi sağolsun :) USB den menunum herkesede tavsiye ederim.. fiyatı da 279 euro.. ama kesinlikle değer bu paraya..! sitesinden girin orada 3x ve 2x ile yapılan demolar var.. işte o demolardaki dinlediğiniz ritim ses ve saund olarak birebir aynı performansı veriyor benim 64 mb lık pa800.. :D

ozaman eco yu başarısından dolayı kutluyorum ama fiyat konusundada kınıyorum 279 euro ne ustaya sen zati yagını balını yedin setin bunuda hayrına ucuz fiyata ver işte sanki sıfırdan 128 mb lık set yaptılar

ya biz fazla anlamiyenlen netcek:))

ben emonun orjinalini adim denedim hosuma gitmedi,taverna tür yok kadar az,ya buda öyleyse,kim vercek o parayi?soguk sumu iccez yani??

ben emonun orjinalini adim denedim hosuma gitmedi,taverna tür yok kadar az,ya buda öyleyse,kim vercek o parayi?soguk sumu iccez yani??

soğuk cola veya meyva suyunuda tercih edebilirsiniz hocam :D
işin espirisi tabi bu

almadan evvel deneyen arkadaşlardan fikir alıpta alırsanız,usb yi msn veya video olarak biraz dinleyebilirseniz hem içiniz rahat olur,hemde daha kolay karar verebilirsiniz hocam

eco usb deolaını nasıl bulabilirim 800 için bulamıyorum ve farklı tavsiyeniz varmı 256 ramım var