Boy uzatma..

• Konbuyu başlatan hsnslmz
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 2K

hsnslmz

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Bağlama
Merhabalar. Arkadaşlar vahim bir durum söz konusu kendim 19 yaşındayım boy 1.73. sanal aleme şöyle bir baktığımda milyonlarca ilaç dolu bir çok türk doktorlar genektik aileden gelebilir diyor iyi ama benim dede 1,80 rahat var dayı 1,80 anne tarafı ise yine 1,75 altında nadir. Bu ne iştir ilaçla olcak işmi ama bana spor demeyin basketbol imkansız bu yaştan sonra çekilmez ha süt diceksiniz eyvallah içeriz de ilaçlar kafamı karıştırdı ne bilim yorum yazan var işte 4 aydır kullanıyorum 2,5 cm uzattı felan filan yarın bir kaç eczaneye danışcam tamam sitemizin pek ilgi alanına girmesede bu tür konuları benimseyen arkadaşlardan fikir almak istiyorum

SAYGILARIMLA

Cevap: Boy uzatma..

bence internette insanların zaaflarına yönelik satış yapıyorlar .. Kellik zayıflık şişmanlık boyu eni uzunluğu.. pek bir faydası olacağını düşünmüyorum ilaçların... yorum yazanlarda kendileridir..

o kadar kisa degilsinki kardesim 1.73 boyun var ne guzel o kadar olamayanlarda var haline sukur et bence bosver olmucak dualara amin deme kelin ilaci olsaymis basina surermis derlerya aynen ondan yani...

benim bi arkadaşım bu boy uzatan ayakkabıdan aldı.hiç faydasınıda görmedi yalan dolan bunlar.keza başka bi arkadaşımda boyu 1.55 felandı denemediği şey kalmadı amerikadan ilaç felan getitdirdiler boyu yine aynı kaldı.

aslında daha yaşın 19.insan 24-26 yaşına kadar uzayabiliyormuş.bence basketbola başla kesinlikle uzarsın.

Teşekkrüler fakat basetbola başlayamam onu sildim direk. Başka yolu olmalı çünkü 1,80 Şart Rabbimden istediğim sadece 7 Cm Çevremde bilgili bir büyüğüm sürekli balığın beyaz etini ye dedi :) 3-4 yılda Boyun uzar diyor haftada 3 gün en az bir oturmada 4-5 balık eti ye dedi :) mantıklımı

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

Geri