bol davullu bir çiftetelli (pa500tr)

• Konbuyu başlatan kuscy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 4K
Cevap: bol davullu bir çiftetelli (pa500tr)

Teşekkürler kuscy ellerine sağlık,pa500tr ritimleri çok hoşuma gidiyo,ben beğendim gayet güzel ritim,yumuşak bi ritim olmuş

rica ederim abi sertleştirebilirim aslında bu ritmi ama böyle daha hoş gibime geldi parasının hakkını veriyor pa 500 iyidir.

teşekkürler kardeşim güzel ritim olmuş pa500 tr harbiden de güzel cihazdır ...

teşekkürler kardeşim güzel ritim olmuş pa500 tr harbiden de güzel cihazdır ...

teşekkürler aslında bu ritimler hep piyasa ritimleri sadece alıp pa 500 e uyarlıcan okadar ben sadece bi iki ayar yaptım 500 setlerini incelersen var bu ritim

tamam kardeşim saol

tonu fazlasıyla yumusak ve hoş geliyor gayet başarılı

Pa 500 tr son zamanlarda benim de hoşuma gitmeye başladı. Evde kullanmak amacıyla bir org almayı düşünüyorum. Almışken de sıfır olsun diyorum. Aklımda Yamaha PSR S650, Roland GW8, Korg Pa 500tr var. Yamaha OR700TR V2 nin fiyatı bayağı yüksek. Korg Pa500 tr kullanan arkadaşların yorumlarını almak istiyorum. Bu aleti alsam ses ve ritim sıkıntısı çeker miyim? Türk sesleri ve batı sesleri, ritimleri nasıldır?

Pa 500 tr son zamanlarda benim de hoşuma gitmeye başladı. Evde kullanmak amacıyla bir org almayı düşünüyorum. Almışken de sıfır olsun diyorum. Aklımda Yamaha PSR S650, Roland GW8, Korg Pa 500tr var. Yamaha OR700TR V2 nin fiyatı bayağı yüksek. Korg Pa500 tr kullanan arkadaşların yorumlarını almak istiyorum. Bu aleti alsam ses ve ritim sıkıntısı çeker miyim? Türk sesleri ve batı sesleri, ritimleri nasıldır?

kesinlikle ritim ses sıkıntısı çekiceğini düşünmüyorum sitede de zaten 40 ı geçik nerdeyse set var şuan da euro düşük almanın bence tam zamanı hem evde hem sahnede kullanırsın batı ritim sesleri de oldukça iyi kullanım olarak hem s650 den hemde gw8 den daha güzel ...