bk5-or one touch kaydetme hatasi..."

• Konbuyu başlatan hknhllc
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görünümler : 2K

hknhllc

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Disk eror hatasi veriyor... Acaba nerede hata yapiyorum...? Yardimci olan olursa sevinirim...

Cevap: bk5-or one touch kaydetme hatasi..."

One tuch kaydetmek istedigin ritim bk5 icin tam uyumlu degil hata ondan baska ritim kullan

Denedim yine olmadu...

usta farklı bir usb bellek ile dener misin...

işlemi ritim çalarkenmi yapıyorsun?Yaptığın adımları madde şeklinde yazarmısın?

Hata kaydetmerk istrediğin sesten de olabilir ama one touch ile uğraşma. Sevdiğin seleri aslt alta sırala ve numerik butonuna uzun bas. Ardında 1 de 8 e kadar seleri tek tuş ile çağırabilirsin. Yapman gereken sadece keyfekeder ritim tempo ve key kitlemek. Kolay gelsin.

ritmi acıyorum seciyorum yani . sonra sesi seçiyorum onetouc düğmesine basılı tutuyorum numarayı secip write diyorum.. disc eror diyor.. hatta şu da var hata veridği halde diğer kısa yol tuşlarındaki sesleri değişiyorum kayıt ettiğim ses orada gözüküyor ama orgu kapatıp açınca tekrar eski haline dönüyor...

Hata kaydetmerk istrediğin sesten de olabilir ama one touch ile uğraşma. Sevdiğin seleri aslt alta sırala ve numerik butonuna uzun bas. Ardında 1 de 8 e kadar seleri tek tuş ile çağırabilirsin. Yapman gereken sadece keyfekeder ritim tempo ve key kitlemek. Kolay gelsin.

evet onu biliyorum ama diğeri daha prtik geliyor vbana fazla ses kullnanmadığım için daha basit oluyor...