Bk5- Kayıttan çalarken One touch Kullanma!

Müziksiz Asla

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Pa600Qt
-Kayıttan yürütürken one touch çalışmıyor. Bunun bir yolu var mıdır acaba?

SORUNUN CEVABI: One Touch'a gerek bile kalmıyor. Performans listte iken Numeric basılı tutulduğu zaman LİST'deki istediğimiz 8 ses TONE tuşlarına atanıyor. Süper birşey oldu bu :)

Normalde one touch 8 özelliğini bir arkadaş söylemişti geçen gün. KAYITTAN yürütürken ses tuşları çalışmıyordu LİST'den tek tek uğraşıyordum. ONE TOUCH'da çalışmıyordu. Bunu denedim,evet oldu :)

-Performance listen ses seçince ritim değişiyor. Bu çok sorulan birşeydi sanırım.
-up1-up2 olarak oluştulan sesler gerçek ses oluyor. Peki 2 enstrümanı aynı anda vermek mümkün mü? Ama Up1 ve up2 dolu oluyor. Up1 ayrı sound up2 ayrı sound verilebilir. Fakat bu seferde soundlar pek kaliteli olmuyor tek sesli oldukları için.

BK-5'çi arkadaşların yardımlarını bekliyorum :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Bk5- Kayıttan çalarken One touch Kullanma!

Olmuyor Diye Biliyorum.

One Touch'a gerek bile kalmıyor. Performans listte iken Numeric basılı tutulduğu zaman LİST'deki istediğimiz 8 ses TONE tuşlarına atanıyor. Süper birşey oldu bu :)

Normalde one touch 8 özelliğini bir arkadaş söylemişti geçen gün. KAYITTAN yürütürken ses tuşları çalışmıyordu LİST'den tek tek uğraşıyordum. ONE TOUCH'da çalışmıyordu. Bunu denedim,evet oldu :)

One Touch'a gerek bile kalmıyor. Performans listte iken Numeric basılı tutulduğu zaman LİST'deki istediğimiz 8 ses TONE tuşlarına atanıyor. Süper birşey oldu bu :)

Çok Uğraşlar Sonucu Yazılıma Girdi Bu Muhabbet :)

Çok Uğraşlar Sonucu Yazılıma Girdi Bu Muhabbet :)

Valla tasarım önemli bile değil artık. Adam buton koymayı unutsa , sonradan bir yazılım bir düzenek ile sesle kontrol yapar yine olur yani :D