BK-5or de güncelleme ile ekran yazıları daha okunaklı hale getirebilme

virtioz71

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland BK-5OR
değerli arkadaşlar BK-5or de versiyon güncellemesi yaparak ekran yazılarının daha okunaklı hale getirebilinmesi mümkünmü?ve ayrıca one touch özelliğinin sekiz ses kayıt edebilinmesi bu özelliklerin geliştirilmesi bence bk-5or yi daha mükemmel hale getirir diyorum.... sizce nasıl olur

Cevap: BK-5or de güncelleme ile ekran yazıları daha okunaklı hale getirebilme

BK-5 OR sitesi haberler kısmını incelerseniz bugün, bu sorununuzu iPad ekranı ile çözdük :)

superrr can gonulden tskurler ..

iPad İle Kullanım İyi Olmuş.

Çok iyi olmuş'du birde iPad'ımız olsa idi...

Heh yama yama. Konularda diğer cihazlar için birde ayrıca usb'ye para verildiğinden şikayet ediliyordu ama bk-5'de bundan daha fazlasına ihtiyaç var anlaşılan.Bir tane İPAD.Onu da nota sehpasının üzerine koyarız ekran niyetine. :) Ama mart ayında türkçe menü geliyormuş bu çok güzel olur.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Heh yama yama. Konularda diğer cihazlar için birde ayrıca usb'ye para verildiğinden şikayet ediliyordu ama bk-5'de bundan daha fazlasına ihtiyaç var anlaşılan.Bir tane İPAD.Onu da nota sehpasının üzerine koyarız ekran niyetine. :) Ama mart ayında türkçe menü geliyormuş bu çok güzel olur.

Sn. Müziksiz Asla;
Bu bir güncelleme dosyası olup, yama değildir.Bu güncelleme ile BK serisi tüm klavyeler (BK-3 / BK-5 / BK-5 OR) yeni özellikler kazanmaktadır. Bu özelliklerden bir tanesi de iPad ile kullanım imkanı sunulmasıdır.Hiçbir kullanıcının klavyeyi tam anlamıyla kullanması için iPad almasına gerek olmayıp, bu sadece ekstra sunulan bir özellik olarak düşünülmelidir.Lütfen, yaptığımız tüm Türkçe açıklamaları dikkatlice okuyup, buna göre yorumlar yaparsak ilgilenen kişilerin yanlış bilgilenmesini de engellemiş oluruz.

Teşekkürler...

sevgili roland turkiye
ipadi olanlar icin super bi yenilik demek bu fakat ben gerekli aparatlarida almama ragmen org ile ipad arasinda baglanti kuramiyorum sizce problem ne olabilir?
yardim ederseniz sevinirim

Sn. Müziksiz Asla;
Bu bir güncelleme dosyası olup, yama değildir.Bu güncelleme ile BK serisi tüm klavyeler (BK-3 / BK-5 / BK-5 OR) yeni özellikler kazanmaktadır. Bu özelliklerden bir tanesi de iPad ile kullanım imkanı sunulmasıdır.Hiçbir kullanıcının klavyeyi tam anlamıyla kullanması için iPad almasına gerek olmayıp, bu sadece ekstra sunulan bir özellik olarak düşünülmelidir.Lütfen, yaptığımız tüm Türkçe açıklamaları dikkatlice okuyup, buna göre yorumlar yaparsak ilgilenen kişilerin yanlış bilgilenmesini de engellemiş oluruz.

Teşekkürler...

@Roland Türkiye
Konu başlığını açan kişi yeni güncelleme ile ekran yazılarının daha okunaklı hale gelip gelmeyeceğini sormuş. Sizde bunu ipad ile çözdüğünüzü söylemişsiniz 2. mesajda...Ben söylemedim yani siz kendiniz söylemişsiniz çözümü bu şekilde sağladığınızı :) Olmasa da olur ama olursa daha iyi olur.

Ayrıca İpad güncellemesi,mart ayında gelecek türkçe menü desteği,ritim ses yardım vs. bütün destekler yüzünden roland tercih edeceğim ben,eminim ki birçoğumuz da bu yüzden tercih ediyor. Burada bariz bir artı'nız var. Yazışmalarımızda da kelimelerimizi özenle seçersek yanlış anlamalara mahal vermemiş oluruz.

Bilgiler için teşekkür ediyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi: