bk 5or acil yardım......

GOKHAN43

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 300 pa600
ritimle birlikte çalan akoru ayarlar menusunden kapatıyorum yalnız ayarlar kısmına gırmeden o ayarı kapatmak mumkun degılmı sadece ritim çalsın istıyorum cihaz ritimle birlikte akor çalsın istemıyorum saygılarımla

Cevap: bk 5or acil yardım......

ilk açılışta tüm rolandlarda akorsiz ritm çalıyor, siz sağdan akor düğmesine basmadığınız sürece, yani ilk açılışta direk start stop a bastığınızda akorsuz ritm çalar,

tsk ederım bu bılgıyı bılıyorum zaten ama benım anlatmak ıstedıgım farklı kendım akor bastıgımda akordevam edıyor korg da çalan akoru kapatabılıyorsun ayarlara felan gırmeden hıc ama ben bu org da hangı tusa basacagımkı akor kapansın onu istıyorum kardesım bu arada bayramın mubarek olsun

En kolay yontem TRACK MUTE tusuna basmak fakat orjinalde davul ve bass calar perkisyonu istersen track muteye basili tut ve acilan sayfada drum ve acc 6 haric digerlerini mure yap. Eger sabit kalsin kapatip acinca degismesin istiyorsan globali save yap.

truck mode tuşuna bastığında ve basılı tutuğunda istemediğin kanalarıda kapatabilirsin.bunun dışında sanırım menü>global menüsünde drum,bass,ac1,2,3,4,5,6 vs.. hangisini kapatıp yada açıp save edersen truck mode tuşuna bastığınanda o şekilde çalacaktır.