Cevap: BK-5im Geldi
dylan150 kardeşim mütevaziliğinden ötürü yazmamış ama ben söyliyeyim kendisi Türkiye de bk5 or un satışı başladığında ilk alan müzisyen ve müziksever arkadaşımızdır.hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.sağlıklı günlerde kullan inşallah .kendisinden gerek cihaz ile ilgili bilgi paylaşımı gerekse bk5 ile yapacağı demolar olarak yoğun bir paylaşım bekliyoruz.
Merhaba. Dün Zuhal Müzikten aldığım cihazım bugün elime ulaştı. Böyle profesyonel anlamdaki ilk aletim oldu. Yamaha kullanmaya alışmış biri olarak detaylı sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. Şimdilik biraz yabancıyım hatta bazı şeylerini çözemedim ama gün geçtikçe ustaların sayesinde birazda kurcalama çalışmalarıyla alete alışacağımı düşünüyorum.a2000e niyetlenip fiyat fazla gelince GW8 e karar kılmıştım. Ama ben alana kadar BK5 satışa çıkınca son kararım bu yönde oldu. Artık uzun yıllar beraber olacağız gibi görünüyor. Teknik ve ses olarak cihazla ilgili zaten veriler çok ama ben herşeyden farklı olarak ilk yorumumu kullanma klavuzu için yapayım. İlk defa bir markanın Türkiyeyi ve Türkçeyi bukadar dikkate alarak bir klavuz yazdığını gördüm. Herkesin rahatlıkla anlayabileceği ve doğru çevirmelerle yazılmış kitap gibi bir klavuz olmuş.
Son olarak genellikle Tr sesleri ön planda olmasına karşın batı seslerini de benim açımdan oldukça tatminkar buldum. Unutmadan almadan önce fikirleriyle bana yardımcı olan Katip20 nickli Ahmet abiye buradan da teşekkür ederim.
dylan150 kardeşim mütevaziliğinden ötürü yazmamış ama ben söyliyeyim kendisi Türkiye de bk5 or un satışı başladığında ilk alan müzisyen ve müziksever arkadaşımızdır.hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.sağlıklı günlerde kullan inşallah .kendisinden gerek cihaz ile ilgili bilgi paylaşımı gerekse bk5 ile yapacağı demolar olarak yoğun bir paylaşım bekliyoruz.