bk 5 türk 2-4 ritim-katip20

katip20

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ROLAND BK 5 TÜRK
Zippyshare.com - srk+düğün+ktp.mp3

2-4 ritimdir arkadaşlar .serkan türküm ün uzaktan ritimi ile 2-4 düğün ritimini birleştirip gerekli eklemeleri yaptım. serkan çağan (yasal haydut) hocam ritim sende senin cihazlarda gerekli sound editleri yaparsın artık .
yorumları bekliyorum

Ekli dosyalar

• srk+dûgûn+Ktp.rar
    9.7 KB · Görünümler: 267
Cevap: bk 5 türk 2-4 ritim-katip20

Ataklar güzel.

sagol dost bende sana süpper bi iki dört gönderecem

tebrıkler yalnız ataklara bas ve acc yazarsan daha profesyonel olur

Korgtayken ritim kopyalamayı tam olarak yapıyordum ama bk5 or de daha çözemedim herşeyi yapıyorum ama birtürlü kopyalama yapamadım lütfen senden rica ediyorum şu kopyalama yı anlatan vidyo veya yazı yolla böyle olunca birileri ritim yazsın da yayınlansın diye bekleyip durmayız bi konu açıp yazıver be teşekkürler

arkadaşlar korg pa 500 , yamaha or 700, yada roland bk 5, daha çok ritim kullanıyorum. klavye kullanmayı fazla bilmiyorum. canlı ritimleri olan hangi orgu tavsiye edersiniz. dışarda düğünlerde kullanacağım. toza falan dayanıklı bana ne tavsiye edersiniz. bunların dışında bir markada olabilir. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler....

arkadaşlar korg pa 500 , yamaha or 700, yada roland bk 5, daha çok ritim kullanıyorum. klavye kullanmayı fazla bilmiyorum. canlı ritimleri olan hangi orgu tavsiye edersiniz. dışarda düğünlerde kullanacağım. toza falan dayanıklı bana ne tavsiye edersiniz. bunların dışında bir markada olabilir. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler....

BK5 Hocam.