BK-5 Soru

Cevap: BK-5 Soru

2100+650=2750 TL ye daha değişik seçenekler değerlendirilebilir.

2100+650=2750 TL ye daha değişik seçenekler değerlendirilebilir.

Çok doğru. Demek istediğimde buydu. Ya bu aleti bu sadelikle güdeceğiz yada değişik alternatiflere yönelip terk edeceğiz. Heleki sıfır alanları düşünün 2.750 + 650 = 3.400.TL. vay anam vay hiç akıllı işimi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

ipadi cihaza bağlayınca, usbdeki performans seslerini görebiliyor muyuz acaba. Ben bulamadım da

ipadi cihaza bağlayınca, usbdeki performans seslerini görebiliyor muyuz acaba. Ben bulamadım da
Usb deki performans seslserini görebilmeniz için klavyede performansta LIST butonuna basmanız halinde ekranda görünecektir. Kolay gelsin.

Sesi hangi komada kullanmak istiyorsanız write tuşuna basın. Eski hali kalsın diyorsanız sesi farklı yani yeniden ses olarak yazın. Yok ben şimdiki koma ayarlarıyla kullanmak ve seçtiğim zaman istediğim komadan gelsin diyorsanız yine aynı şekilde koalı kaydedip yazmanız gerekiyor. Ama seslerin çoğu mi ve si koma kaydedilmiş. Yani benimkilerin çoğu öyleydi

Hocam çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.

hocam mrb roland bk5 kullanıyorum hangi marka kalvyenin ritimleri uygun olur iiintrolu şarkı ritmi arıyorum

Her klavye farklı formatte ritim okur. Bu sebeple roland marka cihazların ritimlerini okuması mümkün değildir. Çevirici programlarıyla ritim çevirebilirsiniz fakat bk5 rolandın g ve e serisi ritimerinin bir çoğunu okur. GW8 modelinin ritimlerini okumakta sorun yaşayabilirsiniz.