Bk 5 ses paketi geliştirme

• Konbuyu başlatan czadan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 25
  • Görünümler : 6K
Cevap: Bk 5 ses paketi geliştirme

"Ben düğünlerde bu 20 ritmi kullanıyorum, hepsinin "one touch" sesleri ayarlı.Bir ritm den diğerine geçtiğimde sesler yükselip alçalmıyor, bas ve tizleri ayarlı.Bunu da paket halinde sizinle paylaşıyorum. " Diyen var mı arkadaşlar? Gerçekten müteşekkir kalırım.

Bence alet üzerindeki 20 ritim düğün için iş görmez...ancak diğer paylaşılan ritimlerle böyle bir set rahatlıkla yapılabilir...zaten nette de MUSTAFA DÜĞÜN SET adı altında böyle bir set var...ancak sizin çalıştığınız bölgeye hitap edermi bilmem...

Üstündeki Ritimler Bile Yeterli Bence Sesler Yetersiz Gelebilir Onuda Ses Paketleri İle Çözebilirsiniz.

Selamlar.bende bir bk 5 kullanıcısıyım.org çok mükemmel.ama diğer orglardaki gibi strigs sesleri pek başarılı değil.tabi bu benim görüşüm.sizleri bilemem.ben nezamandır orgun bakmadığım yeri kalmadı.güzel bir strigs eşlik sesi arıyorum.roland için strigs sesi olan arkadaşlar varsa yada yazıp paylaşırlarsa org dahada güzel 10 numara olacak.eski roland markanın seslerini bk 5 çalıştırmıyor.ben siteden indirdim denedim sesler kçalışmıyor.nasıl bilen arkadaşlar varsa çok sevinirim.çol teşekkürler

eline salık