Bk 5 ses paketi geliştirme

• Konbuyu başlatan czadan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 25
  • Görünümler : 6K
Cevap: Bk 5 ses paketi geliştirme

Bu Zamana Kadar Sayısız Ses Paketleri Paylaşıldı Aslında Hepsini İndiremediyseniz Araştırın. Zaman Zaman Ben Paylaşacağım Zaten.
Hazır paket paylaşmayla hiçbirşey olmadığı artık besbelli. Bunlar zaten aklen kişiler için kaçınılmaz.İstersen üstatların konuşmalarına bir cevap verelim derim. Gerçi onlarda sana bulaşmak istemez. Sıkıysa bu kişilerle konuş ve paylaş. En azından bilgi sahibi olur ve ileriye gidersin. Gerçi onlar seni ne kadar kabul görür. Onların bilgiside bu sitede illaki çok önde görülür. O da meçhul. Malum kalite meselesi. Hay, dilimi eşek arısı soksaydı ! Bu sitede kimsenin kalitesine inanmıyorum. Beni illaki geçiniz. Haksızmıyım?

katip bey değerli katkılarınız ve anlatımınız için çok teşekkür ederim acaba bunu bir video ile pekiştirebilirmiyiz daha görsel daha iyi oluyorda zahmet olmazssa eğer.

değerli balaban ağabeyim bana göre arkadaşlar elinden geldiği kadar yardımcı oluyorlar diye düşünüyorum inanın insanlara basit gelen şeyleri onlara tekrar tekrar sormamak için orgu pa 600 qt ile takas yapıp 400 milyona usb star set bile almayı düşündüm elimde hazır paket olsun en azından kolay kullanabilirim diye orgumun ses ve malzeme kalitesi yüzünden bu sitedeki tüm arkadaşların samimi olduklarına ve paralı bir amaç gütmeden birseyler yapmasına saygımdan dolayı kıyamıyorum değiştirmeye sitelerde korgla ilgili birton set var paylaşım var bk 5 mutlaka bir yere gelir diye ümitle bekliyorum bu işten parada kazanmıyorum müziği seviyorum kendi çapımda fikirleriniz değişir iyişallah.

değerli balaban ağabeyim bana göre arkadaşlar elinden geldiği kadar yardımcı oluyorlar diye düşünüyorum inanın insanlara basit gelen şeyleri onlara tekrar tekrar sormamak için orgu pa 600 qt ile takas yapıp 400 milyona usb star set bile almayı düşündüm elimde hazır paket olsun en azından kolay kullanabilirim diye orgumun ses ve malzeme kalitesi yüzünden bu sitedeki tüm arkadaşların samimi olduklarına ve paralı bir amaç gütmeden birseyler yapmasına saygımdan dolayı kıyamıyorum değiştirmeye sitelerde korgla ilgili birton set var paylaşım var bk 5 mutlaka bir yere gelir diye ümitle bekliyorum bu işten parada kazanmıyorum müziği seviyorum kendi çapımda fikirleriniz değişir iyişallah.

BK5 Zaten Geleceği Yere Geldi. Bir Yere Gelirden Kasıt Nedir Bilemedim Ama, Cihaz İçinde Zaten 20'ye Yakın Türk Ritimi Bir O Kadar Ses Mevcut Bunun Yanında 300,350 Ye Yakın Ritim Yazıldı Sayısız Ses Paketleri Paylaşıldı Ve Dahada Devam Ediyor. Yani Elinizdekini Satıp Dediğiniz Cihaz'ı Almak Sadece Boş Para Tuzağıdır, Ha Param Çok Dersiniz O Ayrı. Bu Arada Korg İle Tonlarca Paylaşım Var Demişsiniz Hepsi Aynı Tonlarca Değil Ortada 2 Kişinin Seti Dönüyo O Ahmet Set Diyo Ben İndiriyom Seti Yüklüyom Mehmet Set Yapıyom 2 Ses Ekliyom Millette Tonlarca Set Sanıyo. Ortada Dönen Hep Aynı Ses Ritimler Bunlar Aldatmasın Sizi. Saygılar.

Pesidelphia kardeşim tabiki çok paramız yok orgu taksitle aldım taksit yeni bitti ama sende görüyorsunki bu sitede bilgi paylaşımının azlığından söz ediliyor ankarada bu cihazı iyi kullanan bir arkadaş bulsam gidip görüşeceğim kendisiyle senin bana oldukça çok cevap dönüşün oldu bunu unutmam benim sorunum basit sorular karşısında insanların vermiş olduğu tepkidir bende bu konudan çok muzdaribim yetersiz buluyorum her iş herkeze göre kolay veya basit değildir genç bir insanla yaşlı bir insan okumuş la okumamış insan vs vs bir olmaz sizin gibi herhangi bir konuda bilgisi olan gençlerin yardımsever tavırla yaklaşması kendi kazancınadır. saygı sevgi bu şekilde kazanılır. ayrıca korg bu piyasada fiyatı yüksek tutulmuş parayla yürüyen bir enstruman bunu herkes biliyor daha kolay olması açısında tercih ediliyor biliyorsun teşekkürler.

Pesidelphia kardeşim tabiki çok paramız yok orgu taksitle aldım taksit yeni bitti ama sende görüyorsunki bu sitede bilgi paylaşımının azlığından söz ediliyor ankarada bu cihazı iyi kullanan bir arkadaş bulsam gidip görüşeceğim kendisiyle senin bana oldukça çok cevap dönüşün oldu bunu unutmam benim sorunum basit sorular karşısında insanların vermiş olduğu tepkidir bende bu konudan çok muzdaribim yetersiz buluyorum her iş herkeze göre kolay veya basit değildir genç bir insanla yaşlı bir insan okumuş la okumamış insan vs vs bir olmaz sizin gibi herhangi bir konuda bilgisi olan gençlerin yardımsever tavırla yaklaşması kendi kazancınadır. saygı sevgi bu şekilde kazanılır. ayrıca korg bu piyasada fiyatı yüksek tutulmuş parayla yürüyen bir enstruman bunu herkes biliyor daha kolay olması açısında tercih ediliyor biliyorsun teşekkürler.

İstanbulda Olsan Hertürlü Yardımcı Olurum O Açıdan Sıkıntı Yokta Ankaradasınız O Mesele Cihazınız Hayırlı Olsun Sabır Ederseniz Az Zaman Geçtikçe Çocuk Oyuncağı Gibi Geldiğini Göreceksiniz. BK5 İle Korg Serileri Arasındaki Farkı Sana Şöyle Basit Şekilde Özetlemek İsterim. Korg Serisi Düğmesi Çok Pratik Gibi Görünen Tuş Kalabalığı. BK5 Her Tuşunda 3 Özellik Olan Cihaz. Saygılar.

"Ben düğünlerde bu 20 ritmi kullanıyorum, hepsinin "one touch" sesleri ayarlı.Bir ritm den diğerine geçtiğimde sesler yükselip alçalmıyor, bas ve tizleri ayarlı.Bunu da paket halinde sizinle paylaşıyorum. " Diyen var mı arkadaşlar? Gerçekten müteşekkir kalırım.

"Ben düğünlerde bu 20 ritmi kullanıyorum, hepsinin "one touch" sesleri ayarlı.Bir ritm den diğerine geçtiğimde sesler yükselip alçalmıyor, bas ve tizleri ayarlı.Bunu da paket halinde sizinle paylaşıyorum. " Diyen var mı arkadaşlar? Gerçekten müteşekkir kalırım.

Kendinde Hazırlayabilirsin. Ama Hazırlıcam Böyle Birşey. Yakın Zamanda.