bk 5 ritim varyasyon kopyalama video anlatım-katip20

• Konbuyu başlatan katip20
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 21
  • Görünümler : 6K
Cevap: bk 5 ritim varyasyon kopyalama video anlatım-katip20

gerçekten yıllardır aradığım şey buydu inşallah linke bişey olmaz arada bi güncellenırse iyi olur sağol hocam süpper oldu

çok zor yoldan yapıyorsun Ahmet oysa 2 adımda bu iş halloluyor sadece m-7 kopyalaması yap yeter 30 saniyede kopyalayabilirsin varyasyonu bunu ilk sen buldun çalışmalara devam... ritm yazarken mesur kopyalamayı biliyormusun yada yazılmış olan ritmlerin mesela 1 varyasyondaki ritmin 2 mesurunu intro 2 nin 4 mesuruna kopyalamak istiyorum bunuda çözersen İNTRO yazılımında çok yardımcı olacaktır...

m-7 nedir ? kısaca sizde anlatımını yazarmısınız.

çok zor yoldan yapıyorsun Ahmet oysa 2 adımda bu iş halloluyor sadece m-7 kopyalaması yap yeter 30 saniyede kopyalayabilirsin varyasyonu bunu ilk sen buldun çalışmalara devam... ritm yazarken mesur kopyalamayı biliyormusun yada yazılmış olan ritmlerin mesela 1 varyasyondaki ritmin 2 mesurunu intro 2 nin 4 mesuruna kopyalamak istiyorum bunuda çözersen İNTRO yazılımında çok yardımcı olacaktır...

Evet abi dediğin gibi ahmet abinin anlattığından daha kısa yol ile kopyalama yapıyorum bende.Kopyalanacak ritimi silmeden olabiliyor.Gerçi emeğe saygım sonsuz.Ustad çekmiş koymuş eleştirmek değil bizimkisi.Olay sadece Bk-5 in editleme,silme ve kopyalama işlemlerinin sanıldığı gibi zor olduğu kanısını yok etmek...:)))Mesela ben herhangi bir ritmin 1.varyasyonunu diğer ritmin 2.3. yada 4. varyasyonuna kopyalayamadım.ACaba buna izin vermiyormu cihaz yoksa benmi bilemedim üstadlar!!!!!!

saygılar...

Hocam BK-5 te seslere kayıtlı komaları nasıl düzeltebilirim veya eklediğim komaları nasıl kaydedebilirim?

Hocam BK-5 te seslere kayıtlı komaları nasıl düzeltebilirim veya eklediğim komaları nasıl kaydedebilirim?

koma scalasında herhangibirine uzun bastığında ayarlamamenüsü açılır.buradan + koma ve - koma değerlerini istediğin nota için ayarlaya bilirsin

hocam şimdi videoyu tekrar izledim.sadece varyasyon kopyalamak için düşündüğünde evet uzun yol gibi görünüyor fakat kopyalama menüsünde o kadar fazla farklı şekilde kopyalama imkanı var ki .yani 10 farklı 9-8 ritiminin farklı kısımlarını adr perc bass acclerini dilediğimiz şekilde uzunlukta dilediğimiz track a ister mix ister ister replace şeklinde yada mezurları birbirine ekleyerek vs şeklinde kopyalama yaparak birleştirip editleme imkanımız var .
ama bunları yaparken tek uyum kriteri ölçülerinin aynı olması değil ritimlerin dokuları lezzetleri tarzlarıda uyum sağlamalı güzel bir kompozisyon olmalı .....

kısacası daha ayrıntılı kopyalam islemini anlatan bir video çekmek farz oldu .....:D

Lutfen tam ayrintili ve en kisa yoldan nasil oluyorsa bir arkadas cekiversin su vidyoyu seneler oldu alet cikali kopyalama islemini hala ogrenemedik cok rica ediyorum acilen artik bu vidyoyu cekelim bu is aslinda roland turkiyenin goreviydi ama napalim kendi basimizin caresine muzisyenler olarak biz bakicaz simdiden tesekkurler elleriniz dert gormesin

Lutfen tam ayrintili ve en kisa yoldan nasil oluyorsa bir arkadas cekiversin su vidyoyu seneler oldu alet cikali kopyalama islemini hala ogrenemedik cok rica ediyorum acilen artik bu vidyoyu cekelim bu is aslinda roland turkiyenin goreviydi ama napalim kendi basimizin caresine muzisyenler olarak biz bakicaz simdiden tesekkurler elleriniz dert gormesin