BK 5 Onur Ritimler

Cevap: BK 5 Onur Ritimler

usta emeğine sağlık o kadar uğraşmış yapmışsın ama malesef benim bk-5 oldu e40 :D ritimler çok bozuk ve çok eski bir ara kendimi erkan altınel sandım :D 3 tane örnek atıyorum ilki senin ritim diğerleri arkadaşların hazırladığı ritimler mümkünse ses sistemi ile dinle fark çok arada yinede teşekkür ediyorum bizler için uğraşmışsın çabalamışsın.

Tesekkur ederim. Evet nostaljik bi hava katar :) ama sesler bozuk derken ? Hani ciddi anlamda bozuk olan ritimlermi var yanlışlıkla klasore ekledigim ? İstersen bi daha kontrol et bozuk olan varmı diye begenmediklerini gönder bana düzeltip göndereyim tekrar :)

usta emeğine sağlık o kadar uğraşmış yapmışsın ama malesef benim bk-5 oldu e40 :D ritimler çok bozuk ve çok eski bir ara kendimi erkan altınel sandım :D 3 tane örnek atıyorum ilki senin ritim diğerleri arkadaşların hazırladığı ritimler mümkünse ses sistemi ile dinle fark çok arada yinede teşekkür ediyorum bizler için uğraşmışsın çabalamışsın.

Şuanda dinledim evet haklisin ataklarda bozukluk yapıyor araya karışmış heralde kusura bakmasın diger indiren arkadaşlarda :) ben ritimi tekrar düzenleyip eklerim

Şuanda dinledim evet haklisin ataklarda bozukluk yapıyor araya karışmış heralde kusura bakmasın diger indiren arkadaşlarda :) ben ritimi tekrar düzenleyip eklerim

ben naptım biliyormusun ? sorunu kökten çözdüm cihazı bugün sattım :) 6 aylık kız gibi cihaz gitti valla bir daha roland eve sokmayacağım :)

ben naptım biliyormusun ? sorunu kökten çözdüm cihazı bugün sattım :) 6 aylık kız gibi cihaz gitti valla bir daha roland eve sokmayacağım :)

Hayırlısı olsun.. Ama yüzlerce ritim bulunan mp3 okuyan /vokali kesen usb destekleyen kolay pratik hızlı kaliteli (en önemlisi) böyle bir markayı evinizde birdaha bulundurmamak üzre satmanız , düşündürdü biraz..

Paylaşım için teşekkür ederim.

Hayırlısı olsun.. Ama yüzlerce ritim bulunan mp3 okuyan /vokali kesen usb destekleyen kolay pratik hızlı kaliteli (en önemlisi) böyle bir markayı evinizde birdaha bulundurmamak üzre satmanız , düşündürdü biraz..

korg pa600 seçimim bulamazsam pa300 bakıcam aynı özelliklere sahip daha iyi cihaz diye düşünüyorum.

emeğinize sağlık tesekkurler....

Teşekkür ederim.. Şunu belirtmek istiyorum" Seymen" nickli üyenin bana gönderdiği seste, ritim bozuk görünüyor oysa ki ritimlerin ayarlarını yaptım öyle paylaştım direkt paylasmadim olduğu gibi ki bu setimin ikincisini paylaşıcam arşivi oluşturuyorum şuanda.. Kısaca sormak istediğim seymen arkadaş gibi sizde bozukluk oldumu indirenler?

şu ritimleri indirmenin başka yolu yolu yokmudur. saygılar.