Birkaç Mehmet ölmüş, ne çıkar :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Birkaç Mehmet ölmüş, ne çıkar :(

Hocam, oy verirken içinize sindiyse canınızı sıkmayın.Kendi seçmenleri de beklemiyordu bunu.Şartlar zamanla değişir.Siz oy verirken iyiymiş, şimdi farklı.Zamanı gelince her şeyi değerlendirip karar verirsiniz.Gönlünüz ve aklınız size yol gösterir.İnşallah hak, adalet gibi kavramları yitirmeyiz.Ben gerçekten ülkeye hizmet eden herkesi destekliyorum.Partisi veya görüşü o kadar önemli değil.Yeter ki değerlerimize sahip çıksın.Ama şunu da iyi biliyorum ki hiçbir iktidar iki dönemden fazla görev yapmamalı.Sonrası çok kötü oluyor.

''hiç bir iktidar iki dönemden fazla görev yapmamalı. sonrası çok kötü oluyor'' çok ama çok doğru bir söz. aynen katılıyorum.sizi tebrik ederim.aslında demokraside budur. bugün bilsemki chp veya mhp sandıktan tek parti olarak çıkacak vallahide billahi tüm oylarımı onlara vermeye hazırım .ama hepimizde şunu çok iyi biliyoruzki koalisyon dönemlerinden çok çekti bu ülke . işte sırf bu yüzden bazan insan ikilemde kalabiliyor ve sonuç olarakta güçlü olan tarafa yaslanabiliyor .malum medya anketleri bu konuda herşeyi seçimden önce önünüze seriyorlar.bunuda untmamak gerekir.ben eminim ak partiye oy verenlerin yüzde sekseni sırf bu yüzden oy vermiştir.yani istikrarsızlık ortamı oluşmasında ne olursa olsun gibisinden.ama işte sizinde bahsettiğiniz gibi bunun hassas olan taraflarıda oluyor elbet.

güzel kardeşlerim, hepinizin ne kadar vatansever olduğunu görebiliyorum. milliyetçi biriyim, henüz 6 aylık bir oğlum var. kendim tekirdağda askerliğimi kısa dönem olarak yaptım. eğer oğlum şu an askerlik çağında olsaydı kesinlikle askere göndermezdim. başımızdaki bu namertleri ve onları başımıza musallat edenleri korumak için kendi canımı ya da kendi canımdan olanı asla tehlikeye atmam.

evet biz türk milleti olarak asker doğarız, ama askerimizi yıldırdılar, komutanlarımızı hapsettiler. pkk ile savaşması için oğlumu doğuya bile bile ölüme göndermem.

savaş durumunda Allah izin verirse en önde koşmak isterim. ilk başta savaşı başlatanlara yardım eden içimizdeki iblislere saldırıp sonra düşmanın üzerine giderim. vatan sağolsun diyerek, şehidimize kelle diyerek, çıkarları için pkkyı bitirmeyen, üç çocuk yapın diyerek kendi çocuklarına bizden çalıp yedirip onları askere göndermeyenler; gün elecek şehitlerimizin ayaklarının altında hesap vereceksiniz.

Allah türkü korusun ve yüceltsin.

serefsiz bunlar ya mehmetcigi degil bu serefsizleri cepheye gonderceksin

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=pvQpaDUKAO4]Cübbeli Ahmet Hoca'yı Tutuklatan Sözler! | Diyalogcular ve Siyonistler Çekemedi | 20 Ekim 2011 - YouTube[/ame] evet izleyyip izleyip gülüyolardı hocayı kim bu hoca kadar cesaretli olabildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hüseyin Çelik diyor ki "Sözlerim cımbızlandı.". "...Birkaç Mehmet öldü diye..." ifadesini ben denedim, denedim başka bir anlama getiremedim.

Terörden sorumlu olanı “Mübarek ramazanda saldırdılar” dedi...

Öne alsa, üç aylar...

Sonra olsa, iki bayram arası...

*

Arkadaşların zaman birimleri farklı bizden...

*

Valinin verdiği bilgiye göre ilk saldırı zamanı; yatsı vakti...

Demek ki ilk atışlar, hoca elini kulağına götürdüğünde...

İkinci rekatta havan saldırısı başladı...

Zaten Bakan ilk haberi duyduğu zamanı açıkladı; sabah ezanı...

*

Bir gün önce olsa saldırı, Mehmetçikler “mübarek cuma günü” şehit olacaklar...

Bir gün gecikme olunca...

Cumartesi...

Yaralı askerimiz Furkan; sen bekle bekle, pazar günü şehit ol...

Mübarek cuma dururken...

*

Cumhurbaşkanı cuma namazı çıkışı açıklamalarını sürdürürken, zaten Başbakan da terörle ilgili açıklamalarını genelde nerede yapıyor?..

İftarda...

*

Bu arada tam çelik Hüseyin Çelik iftarı beklemeden konuşunca, gördünüz “Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis toplanmaz” dedi...

Nitekim diğer sözcüleri bunu neye verdiler:

“Oruçlu olduğuna...”

Olabilir...

Belki taharet zamanıdır zannetti...

*

Sizlerden devlet adamı olsa olsa...

Ancak bu kadar olur...

*

Biz ki kâfiriz mesela...

Mehmetçiğimizin her tırnağının kanayışında, yüreğimizde yangın çıkar...

Cuma, pazar, ramazan, temmuz, öğle, ikindi...

Fark etmez...

Her gün Allah’ın günüdür ve her zamanın her saniyesinde inanç, duyarlılık, şefkat, merhamet, sevgi lazımdır bize...

Kimi zaman artıp kimi zaman azalmaz...

İnsanlık dondurma ya da karpuz değil, mevsimi olsun?..

O inanç, bu inanç da değişmez...

Hiç fark etmez; bütün canlara yanarız...

Babası öldürülmüş bir çocuk, suyun bu yanında, ya da öte yanında ağlıyorsa, boncuk boncuk gözyaşları bizler için aynıdır...

Uçaklara doluşup kimisine sarılmaya koşarken, kimisinin babasını vurdurmayız...

*

Bu yazı da uyduruk çarşambaya denk geldi ya...

Üstelik kâfir yazısı...

BEKIR COSKUN

SAYIN BAŞBUĞ' UM SENİ BU ÜLKE ÇOK ARIYACAK ÇOKKKK!!!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZkCW8j3GF84]Pkk iste böyle bitecek Başbuğ Alparslan Türkeş - YouTube[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ZkCW8j3GF84"]Pkk iste böyle bitecek Başbuğ Alparslan Türkeş - YouTube[/ame]
VİDEOLAR FARKLIDIR ARKADAŞLAR...

Moderatör tarafında düzenlendi:

İstediginiz kadar probaganda yapin.0/0 de 60 la gelecek bu sefer AKP.

istediginiz kadar probaganda yapin.0/0 de 60 la gelecek bu sefer akp.

burda propaganda yapan yok arkadaş, senin gibi damat feridçilere ne anlatsak zaten boş, fikir paylaşımı yapılıyo burda anlayana, beyni alana, merhum türkeş partiler üstü bir şahsiyetdi, onun konu ile düşüncesini paylaşdım, siyaset yapmaya gelince ; ülkemizde siyaset boyama sanatı olmuş artık ona yokum ben saol....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...