Birkaç Mehmet ölmüş, ne çıkar :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Birkaç Mehmet ölmüş, ne çıkar :(

Hüseyin çeliğin ne olduğu belli ne bekliyorsunuz? O... Oıgwej nbf powqejb o dan onların çocukları hiç mehmetcik olmadılar sıkmayın canınızı arkadaşlar allah bilir işini.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Mehmetçik bu ülkenin ççoçukları, mehmetçik türkiye demek, mehmetcik allah ın askeri demek, mehmetçik millet demek, varsın bir kaçı mehmet desin, biz gaflet içinde olmayalım yeterki, allah bu ülkede bir iç savaş, sialhların gölgesinde bir yaşam nasip etmesin, minarelerimizden ezanı, gönderimizden şanlı bayragımızı indirtmesin...
Allah türk'ü korusun ve yüceltsin!!

Mehmetçik bu ülkenin ççoçukları, mehmetçik türkiye demek, mehmetcik allah ın askeri demek, mehmetçik millet demek, varsın bir kaçı mehmet desin, biz gaflet içinde olmayalım yeterki, allah bu ülkede bir iç savaş, sialhların gölgesinde bir yaşam nasip etmesin, minarelerimizden ezanı, gönderimizden şanlı bayragımızı indirtmesin...
Allah türk'ü korusun ve yüceltsin!!

Amin üstadım!

“Sayın öcalan şimdi aldığı kellelerin hesabını veriyor”
Diyen utanmaz haysiyetsiz namussuz şerefsiz bir insandan ve hükümetinden ne bekliyebilirsiniz ki bunun cevabını verebilir misiniz?

özellikle sayın öcalan ve kelle kelimelerine dikkat edin.ben bu sözcüklerden çok şey anlıyorum çünki koyun sürüsüne dahil olup bende meeeeeee lemek istemiyorum:)

Buadamların sandığından nasıl yüzde 48 çıktı anlamıyorum bukadarmı kör sağırız başbakana söz söyletmez laf söyletmezlar o sorumlu değil bu sorumlu değil artık gözünü açsın herkes 750tl maaş verip 4çocuk yap demeyi biliyolar gerisi yok.allah verir allah verir devlet in bişey verdiği yok

ne derseniz haklısınız arkadaşlar..aslında bu ve buna benzer daha önceki bir çok konu olmuştu ....ama pek aldırış etmemiştim ....hani sürçilisan oldu dedik felan filan ....ama başbakanımızında belirttiği gibi o meşhur ustalık dönemi''' böylemi olmalıydı? olmadı olmadııı sayın başbakanım.bu halkın gönlünü kırmaya hiç hakkınız yok hele hele şehitlik konusu ...amman yarabbim !amman yarabbim! vallahi külfeyekün gidersiniz başaşaya...şu an çok sinirliyim.

ne derseniz haklısınız arkadaşlar..aslında bu ve buna benzer daha önceki bir çok konu olmuştu ....ama pek aldırış etmemiştim ....hani sürçilisan oldu dedik felan filan ....ama başbakanımızında belirttiği gibi o meşhur ustalık dönemi''' böylemi olmalıydı? olmadı olmadııı sayın başbakanım.bu halkın gönlünü kırmaya hiç hakkınız yok hele hele şehitlik konusu ...amman yarabbim !amman yarabbim! vallahi külfeyekün gidersiniz başaşaya...şu an çok sinirliyim.

Hocam, oy verirken içinize sindiyse canınızı sıkmayın.Kendi seçmenleri de beklemiyordu bunu.Şartlar zamanla değişir.Siz oy verirken iyiymiş, şimdi farklı.Zamanı gelince her şeyi değerlendirip karar verirsiniz.Gönlünüz ve aklınız size yol gösterir.İnşallah hak, adalet gibi kavramları yitirmeyiz.Ben gerçekten ülkeye hizmet eden herkesi destekliyorum.Partisi veya görüşü o kadar önemli değil.Yeter ki değerlerimize sahip çıksın.Ama şunu da iyi biliyorum ki hiçbir iktidar iki dönemden fazla görev yapmamalı.Sonrası çok kötü oluyor.

yunus hocam açık konuşmak gerekirse ustalık dönemi diye tabir edilen Türkiyenin eyalet yönetimine yani vatanımızın birkaç bölüme ayrılarak yönetileceğinin adımlarının atılacağı dönemdir.buna bir anlamda federasyon diyebiliriz.mesela bir abd.abd tek bir devlet değil federal(içişlerinde bağımsız dışişlerinde merkeze bağlı devletler topluluğu) sistemini benimsemiştir.şunu bilinki suriye düşmek üzere.suriyenin kuzeyinde özerk kürdistan kuruldu bile.özerk kürdistan 3 federe devletten oluşacak.amaç ortadoğuyu küçük devletler halinde parçalayarak dengeyi sağlamak.peki bu nasıl sağlanacak başbakanımız tarafından!!!yunus hocam recep tayyip erdoğan BOP (büyük ortadoğu projesi) eş başkanıdır.yani abd'nin ortadoğudaki taşeronu görevini üstlenmiştir...daha fazla yazmak istemiyorum.yunus hocam bizler için değerli kişilikli bir insansınız tahsil gördüğünüz ve çoğu alanda bilgi sahibi olduğunuz hemen hemen çoğu mesajınızda anlaşılıyor.sizden tek bir ricam var BÜYÜK ORTA DOĞU PROJESİ (BOP) ne anlama geldiğini ve hangi amaç için kurulduğunu ve eşbaşkanının kim olduğunu biraz araştırın derim,araştırma sonucunda bunlara bu zamana kadar verdiğiniz oylar için fazlasıyla üzüleceksiniz,bizim için çok değerlisiniz,bi kusurum olduysa affola zira fikirlerimi ve bazı bilinmesi gereken gerçekleri yansıtmaya çalıştım,saygılar...

PYMMEMO KARDEŞİM SURİYENİN DÜŞMESİ TÜRKİYENİN DÜŞMESİDİR ÖNCEDEN ESAD SURİYE SINIRINDAN SIZAN PKK LILARI YAKALIYODU YADA ÖLDÜRÜYODU TÜRKİYEYE VERİYODU BAŞBAKANIMIZ AMERİKAYI DİNLEYİP SURİYEYE SALDIRINCA ESADDA ŞİMDİ NE B.. YerSENİZ YİYİN DİYOR SURİYE MÜSLÜMAN DEĞİLMİ NE İŞİMİZ VARDA SALDIRIYORUZ DOĞUDA SINIR KALMADI PKK KAMP KURDU BİZIM BAKANLARIMIZ HERŞEY YOLUNDA DİYO NASIL Bİ YOL BU SURİYE KOLAY KOLAY DÜŞMEZ HABERLERE ALDANMAYIN BİRÇOĞU YALAN SURİYEDE HERŞEY ESAD IN KONTROL ÜNDE İRAN VE RUSYA ARKASINDA AMARİKA BAŞA ÇIKAMIYCANI BİLİYO BİZİ KIŞKIRTIYO SURIYE DÜŞERSE SIRA İRAN VE TÜRKİYEDE BU SÖZÜ ESADDA SÖYLÙYO İRAN BAKANLARI DA BİZİM ESKİ GENELKURMAY BAŞKANIMIZDA UYARDI CÜBBELİ AHMET HOCA BİLE UYARDI :):) GAVURLA ANLAŞAMAZSINIZ ONLARDAN OLMADIĞINIZ SÜRECE PEŞİNİZİ BIRAKMAZ KURANDA AYET VAR DİYE SON SÖZLERİ OLDU TABİ

yunus hocam açık konuşmak gerekirse ustalık dönemi diye tabir edilen Türkiyenin eyalet yönetimine yani vatanımızın birkaç bölüme ayrılarak yönetileceğinin adımlarının atılacağı dönemdir.buna bir anlamda federasyon diyebiliriz.mesela bir abd.abd tek bir devlet değil federal(içişlerinde bağımsız dışişlerinde merkeze bağlı devletler topluluğu) sistemini benimsemiştir.şunu bilinki suriye düşmek üzere.suriyenin kuzeyinde özerk kürdistan kuruldu bile.özerk kürdistan 3 federe devletten oluşacak.amaç ortadoğuyu küçük devletler halinde parçalayarak dengeyi sağlamak.peki bu nasıl sağlanacak başbakanımız tarafından!!!yunus hocam recep tayyip erdoğan BOP (büyük ortadoğu projesi) eş başkanıdır.yani abd'nin ortadoğudaki taşeronu görevini üstlenmiştir...daha fazla yazmak istemiyorum.yunus hocam bizler için değerli kişilikli bir insansınız tahsil gördüğünüz ve çoğu alanda bilgi sahibi olduğunuz hemen hemen çoğu mesajınızda anlaşılıyor.sizden tek bir ricam var BÜYÜK ORTA DOĞU PROJESİ (BOP) ne anlama geldiğini ve hangi amaç için kurulduğunu ve eşbaşkanının kim olduğunu biraz araştırın derim,araştırma sonucunda bunlara bu zamana kadar verdiğiniz oylar için fazlasıyla üzüleceksiniz,bizim için çok değerlisiniz,bi kusurum olduysa affola zira fikirlerimi ve bazı bilinmesi gereken gerçekleri yansıtmaya çalıştım,saygılar...

evet ..yazdıklarınızın hepside hernekadar kabul etmesekte yakın bir gelecekte sonuçları önümüze gelecek olan olaylar gibi görünüyor.olabilir seçmenlerde yanılabilir hatta bu çok zamanda alabilir bazan .ama iş işten geçtikten sonra eyvah bir para etmez.onun için şu dönemlerde herşeyi daha yakından ve daha bir hassayyetle takip etmemiz gerekiyor kanısındayım. birde şahsiyetim adın akullanmış olduğunuz o nazik sölerinizden dolayı çok teşekkür ederim. mersi.benim için ak parti kara partı değil türk halkı önemlidir bu halk eğer helak olacaksa ne yapayım ben böyle ak partiyi .saygılar sunarım sn pymemo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...