birde ben boyle bir ifade kullanmadim diyoya hep delirtiyo insani.ulen adam gibi tamam kullandim ama sinirle veya yanlislikla desende ozur dilesen ya... yok ya Allah sonumuzu hayir etsin hicte hayir gorunmuyoya...
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
valla ne diycemi bilemiyorum....çok ama çok üzgünüm ....
ınanamıyorum ya bu kadar hassa bir konuda böyle bir kelam nasıl yapılır ....aklım mantığım almıyor .bu şahıs derhal istifa etsin .ben artık bu adamı tanımıyorum ..umarım başbakan gereğini yapar.
![]()
Yunus kardeşim olanları yandaş tv ve basın yerine tarafsız kaynaklardan araştırsan hayal kırıklığına uğrayacağın yüzlerce önemli şey var Hüseyin çelik neki!!böyle bir şey yok!! HÜSEYİN ÇELİK DİYORKİ" Benim böyle bir ifadem kesinlikle olmadı. Dün Aygün'ü kaçırdılar, bugün Yüksekova'da 11 işçimizi kaçırdılar. Yarın başka bir şey yaparlar. Eğer biz bu durum karşısında elimiz ayağımıza karışırsa, panik yaparsak ülkenin gündemini PKK belirlemiş olur, onların propagandasını yapmış oluruz." /arkadaşlar valla videoyu bende izledim öyle bahsedildiği gibi bir iki mehmet şehit oldu diye sözüne hiç rastlamadım .ve bu tip haberler son zamanlarda çok artmaya başladı .eğer bu sözler aynen sizin burada bahsettiğiniz şekilde hüseyin çelik tarafından ifade edildiyse.bunu burada belgeleyin sizlerden rica ediyorum.çünki ben bu insanlara inanarak oy verdim.ve hala inancımda en ufak bir kırılma olmadı bu zamana dek.ama eğer aynen bahsettiğiniz gibi bir durum varsa bu beni çok ama çok üzer ..daha ötesi yıkar!
TÜRK HALKININ eseri bu, isyan etmeyin..biz bunları hakeden bi milletiz